Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Mikael Kamber om arbejdsglæde

Glade arbejdspladser er ikke bare gladere end de andre. De er også mere succesfulde. På denne LederLounge får du en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller om den nyeste dokumenterede viden om de faktorer, der skaber arbejdsglæde.

”Arbejdsglæde opstår ikke ved, at kantinen serverer gourmet-mad, og alle får flotte gaver til jul,”, siger Mikael Kamber, der selv har en baggrund som mellemleder og topleder og er uddannet i positiv psykologi i USA. Arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd – som f.eks. hvordan I siger godmorgen, hvordan I brokker jer og reagerer på fejl, og hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser.

Få indblik i, hvordan du skruer op for gejsten i dig selv og dine medarbejdere:

• Lær hvordan du rammer en sund balance mellem kritik og anerkendelse i hverdagen
• Identificér de former for adfærd, som I med fordel kan skrue op og ned for i din organisation
• Lav en lavpraktisk plan, der holder dig og dine medarbejdere på sporet, også på en grå mandag

Positiv psykologi har i de seneste årtier givet os afgørende viden om de faktorer, der skaber trivsel i arbejdslivet og resten af livet. Og forskningen i adfærdsdesign har i samme periode givet os afgørende viden om, hvordan man skaber forandring i den virkelige verden, hvor folk ikke nødvendigvis gør det, der står i strategiplanen.

Mikael Kamber giver dig indblik både i teorien og de praktiske metoder, så du kommer hjem med konkrete ideer til ændringer i din virksomhed.

Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge event
Tilmeld dig nu
Mikael Kamber er journalist og nyhedsvært på TV2. Han holder desuden foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi, og han har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i at arbejde med styrker. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.
Mikael Kamber

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg ved Mikael Kamber

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg ved Mikael Kamber

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg ved Mikael Kamber

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12:30 - 16:30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)