Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Ledernes Leadership Program

4.8 (32 bedømmelser)

Hvordan får du følgeskab som leder? Det får du indsigt i på Ledernes Leadership Program. Du lærer om nogle af de væsentlige psykologiske aspekter af ledelse på både individ- og gruppeniveau, og du bliver bedre til at træffe beslutninger i en virkelighed med stigende kompleksitet.

Lederuddannelsen henvender sig til dig, der har nogle års erfaring som leder og nu ønsker at styrke dig selv og dit lederskab. Med udgangspunkt i konkrete situationer fra din hverdag som leder lærer du at agere styrkebaseret, udviklingsorienteret og resultatskabende.

Få følgeskab som leder og sæt dine medarbejderes styrker i spil
Lær dine styrker at kende og få overblik over, hvordan du anvender dem bedst muligt
Få indsigt i, hvordan du bruger gruppe- og organisationspsykologi i din ledelse
Få klarhed over, hvordan du håndterer svære situationer og bedst anvender din autoritet
Skab netværk blandt ligesindede ledere og få sparring, feedback og træning

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

"På uddannelsen blev jeg opmærksom på mine styrker som leder på en ny måde, og jeg kan nu se, hvad der sker, hvis jeg overforbruger dem."

Lars Gustafson, Afdelingsleder

Indhold i Ledernes Leadership Program

Lederuddannelsen afholdes som internat i rekreative omgivelser og varer seks dage fordelt på tre moduler af hver to dages varighed.

Uddannelsens opbygning

Gennem tre intensive moduler får du viden og metoder til at udnytte dine egne og dine medarbejderes styrker bedst muligt, optimere gruppers performance og lede forandringsprocesser med succes.

Ledernes Leadership Program forløb

Modul 1 – Det styrkebaserede lederskab
Du får afdækket dine styrker via StyrkeProfilen® og får indsigt i, hvordan du anvender dem optimalt i forskellige arbejdssituationer. Du lærer om trivsel og motivation og får sat fokus på, hvordan dine omgivelser opfatter dine styrker. Desuden lærer du, hvordan du udnytter dine medarbejderes talenter og styrker bedst muligt. 
Modul 2 – Ledelsespsykologi
Med udgangspunkt i LederskabsProfilen lærer du at skabe det optimale grundlag for at opnå de resultater, du ønsker. Du introduceres for en række teorier inden for gruppe- og ledelsespsykologi og får indsigt i nogle af de mekanismer, der er på spil i medarbejdergrupper og teams. Du lærer at anvende denne viden til at lede dine medarbejdere effektivt og skabe følgeskab om dine visioner.
Modul 3 – Ledelse af udvikling og forandringer
Med udgangspunkt i aktuelle cases lærer du at skabe udvikling og lede forandringer, så frustration og modstand reduceres og målene nås. Du bliver introduceret til metoder til at udvikle medarbejderes potentiale. Du arbejder med, og får personlig feedback på, dine ledelsesmæssige udfordringer og mål.


I løbet af uddannelsen arbejder vi med konkrete værktøjer og metoder til at udvikle dit personlige lederskab. Samtidig får du mulighed for at arbejde med cases, hvor du får inspiration til at løse dine problemer og udfordringer på en ny og anderledes måde. 

Underviser

Henrik Rosenlund

Henrik arbejder som erhvervspsykologisk konsulent og rådgiver i både private og offentlige virksomheder. Han har mere end 20 års erfaring som leder i det private erhvervsliv. Henrik har en HD i Organisation, er certificeret ICF coach og psykoterapeut med speciale inden for erhvervs- og organisationspsykologi.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen

Inkluderet i prisen er ophold og forplejning på Hotel Hesselet på Fyn, undervisning, kursusmaterialer, StyrkeProfilen og LederskabsProfilen.

Din forberedelse inden kurset

Inden uddannelsesstart udfylder du StyrkeProfilen online og forbereder en kort præsentation.

Tilmelding

6 dage
Pris 36.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 32.900 kr. (ex. moms)

Relaterede uddannelser i ledelse (6)

Virksomhedsinternt forløb