Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

LederLounge om videndeling, der virker

Når videndeling virker, kan I nedbryde siloer, opnå bedre samarbejde og se resultater på bundlinjen. Men hvordan gør I så i praksis? Netværksekspert Susie Lynge lærer dig, hvordan I skaber succesfuld videndeling i din organisation.

”Jamen, jeg orker ikke flere møder – og vi deler da allerede masser af viden!” Det er typiske fejlantagelser, Susie Lynge møder hos ledere. Vi tror, vi har masser af videndeling. Men i virkeligheden er vi overdrevent flittige til at dele informationer med hinanden – og dårlige til at dele den tavse, personlige viden, som medarbejderne og virksomhederne kunne drage allerstørst nytte af.

Susie Lynge lærer dig, hvordan I opkvalificerer jeres videndeling ved at:

Skabe den rette kultur og struktur for at dele viden
Udnytte de lommer til videndeling, I allerede har i løbet af ugen (nej, flere møder er ikke altid løsningen)
Få medarbejdernes øjne op for, hvordan de kan løfte hinanden på tværs af afdelinger (og dermed skabe større innovationskraft i organisationen)

 

Du kommer hjem med masser af inspiration, aha oplevelser og viden om, præcis hvordan I undgår de største (og dyreste) videndelingsfejl, og hvordan I med små tiltag kommer i gang med at videndele mere effektivt allerede fra næste afdelingsmøde.Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

Susie Lynge er direktør i Netværks Akademiet og erhvervscoach og foredragsholder. Hun har trænet flere end 15.000 ledere og medarbejdere i strategisk networking og videndeling. Kunderne tæller ATP, Kromann Reumert, Team Danmark, Region Midt m.fl. Derudover er hun forfatter til bestselleren Netværk Nu! og den aktuelle bog Videndeling, der virker – sådan arbejder I med netværk fra Hans Reitzels Forlag.

Susie Lynge LederLounge

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg ved Susie Lynge

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg ved Susie Lynge

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg ved Susie Lynge

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)