Tilbage til oversigten

LederLounge om stilhed

Vil du løfte kvaliteten af dine møder? Sikre optimalt samarbejde og trivsel? Og samtidig styrke din autoritet som mødeleder? Mød Bastian Overgaard som har udviklet metoden Silent Co-creation, der får bugt med ineffektive møder, skærer støjen væk og lader alle komme til orde. 

Vi taler med cirka 150 ord i minuttet, hvilket svarer til 9.000 støjende ord i timen, og det er ganske enkelt ikke muligt for hjernen at kapere så mange input. Ofte bliver vi tvunget til både at lytte og tænke over vores svar samtidigt, og sjældent får vi plads til at reflektere over det, der bliver sagt. Derfor drukner mange møder mellem mennesker i støj og overflødige ord. Men det kan vi gøre noget ved.

Målinger har vist, at møder kan blive 20-50% mere effektive ved at vekselvirke mellem tale og tavshed. 

På denne LederLounge møder du stilhedsguruen Bastian Overgaard og får indsigt i, hvordan du kan bruge stilhed som et særdeles effektivt ledelsesværktøj. Du får den nyeste viden om Silent Co-creation metoden, som har hjulpet ledere i såvel C25-virksomheder som den offentlige sektor. Vi gennemgår forskning, cases og konkrete eksempler på implementering af stilhed på møder, ved jobsamtaler og andre sammenhænge. Og du kommer selv til at mærke effekten af faciliteret stilhed. 

Du får bl.a. indsigt i, hvordan du:

skaber optimal videndeling, hvor alle bliver hørt
sikrer udelt opmærksomhed i et rum
skaber flow og fremdrift i møder
understøtter “deep thinking”
skaber optimale forhold for hjernens hukommelse, indlæring og evne til at træffe beslutninger
forandrer en støjende mødekultur hvor introverte kompetencer drukner 
skaber rum for respekt, nærvær og psykologisk tryghed
reducerer stress med minimal investering

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu
Bastian Overgaard er en særdeles efterspurgt foredragsholder, ledelsesrådgiver og facilitator. Han hjælper ledere og teams med at skabe effektive møder, stærk kommunikation og mentalt overskud og har udviklet det innovative værktøj Silent Co-creation, som er omtalt i en række medier, heriblandt Forbes, Børsen Executive og DR TV-Avisen. Ifølge Bastian kan hans metode koges ned til: At facilitere møder i højt tempo med struktureret fordeling af tale og fælles stilhed. 

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg ved Bastian Overgaard

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg ved Bastian Overgaard

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)