Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

LederLounge om digital ledelse

Digitalisering er meget mere end bare teknologi og IT-systemer. Pernille Kræmmergaard tager dig med på en digital rejse og giver dig indsigt i hvad der er vigtigt at mestre i en digitale omstilling og hvilke kompetencer du som leder har brug for.

Med den digitale udvikling ændres den konkurrencemæssige situation og kunderne kræver nogle langt mere smidige og i højere grad tilpassede produkter og services. For de fleste virksomheder kræver det nogle markante ændringer og det sværeste er i virkeligheden er at nå frem til erkendelsen af, at en digital transformation er nødvendig. Den betyder nemlig et uigenkaldeligt farvel til nogle måder at tænke og handle på og den kræver at du som leder udvikler et helt nyt mindset.

Selvom mange ledere ved, at de står over for en udfordring, føler de sig ikke nødvendigvis klædt på til at lede deres medarbejdere ind i den nye digitale virkelighed. Og ofte mangler de et fælles sprog at tale om udviklingen i. De ønsker at tage ansvar og bidrage til virksomhedens eller organisationens digitale omstilling, men ofte ved de ikke, hvordan de skal komme i gang.

På denne LederLounge giver Pernille Kræmmergaard dig indblik i:

Hvad digital transformation er
Hvad digitalisering betyder for din organisation og for dig som leder
Hvordan den digital udvikling ændrer kundernes krav og forventninger
Hvilke evner og kompetencer den digital omstilling kræver

 

Du kommer hjem med fornyet inspiration til hvad din virksomhed og du selv fremadrettet kan gøre for at stå jer bedre i den digital omstilling.Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

Pernille Kræmmergaard er uddannet cand.merc., har en ph.d.-grad i Teknologisk og Organisatorisk forandring og er tidligere professor ved Aalborg Universitet. Pernille er grundlægger af Digitaliseringsinstituttet og bl.a. digital vismand, medlem af diverse tænketanke om digitalisering og har senest udgivet bogen ”Digital transformation – 10 evner din organisation skal mestre”.

Pernille Kræmmergaard om digital ledelse_some

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg ved Pernille Kræmmergaard

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg ved Pernille Kræmmergaard

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg ved Pernille Kræmmergaard

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)