Tilbage til oversigten

LederLounge om at navigere i fremtiden

Er du klar til fremtiden? Og har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om, hvad fremtiden vil bringe? Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig knivskarpe teknikker til at udnytte, de visionære evner du har og træner din fremtidshjerne. 

Det er nemt nok at sige “skab fremtiden”. Men hvis ikke du har teknikkerne, så udnytter du ikke alle de gode og visionære evner, du har. På denne LederLounge lærer du på en interaktiv måde teknikkerne, metoderne og systemerne, der gør dig i stand til at navigere i fremtiden og til at se det, som de andre ikke har set endnu.

Vi tager udgangspunkt i trends, som du og de andre deltagere selv spotter og supplerer med trends I ikke spotter, så vi får de blinde vinkler og tabuer med. I får jeres helt eget sæt trendkort, og du bliver introduceret til trendspotting med FutureGraphics modellen. Du får redskaber til nemt at implementere fremtidsforskningen i din hverdag, og du lærer også, hvordan du bruger trends strategisk til at skabe løsninger og muligheder for dig og din virksomhed. Eftermiddagen bliver både sjov og involverende, og vi lover at den også bliver berigende!

På denne LederLounge giver Anne Skare Nielsen dig indblik i:

Den fantaktiske fremtidshjerne du har, og hvordan du træner den til at blive visionær
Metodisk nysgerrighed og trendspotting
Hvorfor skaberkraft, misforståelser og eksperimenter er uundværlige
Det enkle redskab "at navigere efter magiske øjeblikke"

 

Du går glad hjem fra denne eftermiddag i sikker forvisning om, at du nu har gode kort på hånden, når du skal omfavne teknologien, robotterne, automatiseringen og kompleksiteten – og gå på opdagelse i hvad fremtiden skal bringe.Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Anne Skare Nielsen har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger senest “Fremtidssans” som er en gamer manual til at vinde spillet om fremtiden. Anne driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard. Hun er tidligere stiftede partner i Future Navigator og startede sin karriere på Instituttet for fremtidsforskning.

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg ved Anne Skare Nielsen

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg ved Anne Skare Nielsen

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg ved Anne Skare Nielsen

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)