Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

LederLounge om at lede på en ny måde

Har du direkte personaleansvar? Og har du også hørt et utal af gange at fremtidens arbejdsplads og medarbejder forventer noget andet og mere af dig som leder? På denne LederLounge får du konkrete bud på hvordan du leder medarbejdere ud fra nye principper og metoder.

Vi er på vej mod en ny måde både at arbejde og lede på. Fremtidens arbejde rummer distribueret lederskab, formål og mening, eksperimenter, og et stærkt fokus på kultur og adfærd. Det handler om at skabe en arbejdsplads, hvor du motiverer dine medarbejdere og udnytter deres talenter og hvor medarbejderne samtidig har meningsfulde relationer og er drevet af at skabe meningsfyldte resultater. Mange virksomheder og organisationer kæmper dog med at omsætte tankerne til konkret adfærd i hverdagen.

Erik Korsvik Østergaard introducerer dig for "Employee Experience", som er en model der kan bruges til at tage udgangspunkt i medarbejdernes oplevelser og behov og Line Bloch supplerer med konkrete cases fra blandt andet Ørsted og Novo Nordisk. Begge giver dig teori og praktiske metoder, som du kan tage med hjem og anvende umiddelbart i din organisation. 

Få indblik i:

Moderne ledelse, set fra medarbejderens synspunkt
Modellen ” Employee Experience ” der tydeliggør de afgørende øjeblikke i medarbejdernes arbejdsliv
Cases fra virksomheder der arbejder med moderne ledelse og omsætter værdier til konkret adfærd
Praktiske tools fra en afdelingsleders dagligdag

Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

Line Bloch er uddannet civilingeniør fra DTU og bl.a. certificeret SCRUM Master og ITIL Service Management practitioner. Hun har en baggrund som leder i bl.a. Novo Nordisk, hvor hun senest var program manager inden for produktionsområdet. De seneste år har Line rådgivet virksomheder om organisationsudvikling, forandringsledelse og trivsel i konsulentfirmaet Bloch & Østergaard.

Line Bloch

Erik Korsvik Østergaard har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er gæsteforelæser på CBS og IT-Universitetet samt foredragsholder. Erik er uddannet ingeniør og har en EBA i cross-cultural project management.

LederLounge om at lede på en ny måde

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)