Tilbage til oversigten

LederLounge om at knuse kalenderen

Hvordan kan man arbejde mindre og nå mere? Og hvordan sikrer man høj arbejdsglæde i et arbejdsmiljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og mange, lange møder samt en udvisket skillelinje mellem arbejde og fritid?

Det ved CEO i virksomheden IIH Nordic, Henrik Stenmann og forfatter Pernille Garde Abildgaard alt om. Førstnævnte har gennem 3 år gennemført en 4-dages arbejdsuge med bemærkelsesværdige resultater, hvor arbejdsglæde, arbejdsindsats og bundlinje er steget i takt med at antallet af arbejdstimer er sat ned. Henrik Stenmann deler scenen med forfatter og foredragsholder Pernille Garde Abildgaard, som er specialist i personlig og kollektiv effektivitet: En effektivitet der fører til færre arbejdstimer, større arbejdsglæde og mere livskvalitet.

På denne LederLounge får du enkle råd og værktøjer, som du kan bruge direkte i dit arbejdsliv og i din ledelse. Du får også et inspirerende og lærerigt indblik i 4-dages arbejdsuge i praksis, men også, hvordan man kan få glæde af gode arbejdsmetoder selvom man stadig ønsker at arbejde 5 dage om ugen.

Du får bl.a. indsigt i:

Metoder til at spare tid, lette arbejdspresset og samtidig øge kvaliteten og produktiviteten
Hvordan du i højere grad kan arbejde med din hjerne i stedet for mod din hjerne
Hvordan fokus giver frihed
Konkrete og lavpraktiske fif, der forandrer dit arbejdsliv

 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Pernille Garde Abildgaard er forfatter til den anmelderroste bog ”Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” (2019).

Henrik Stenmann er grundlægger, ejer og CEO i virksomheden IIH Nordic, hvor godt 50 medarbejdere siden februar 2017 er skiftet fra en 5-dages arbejdsuge til en 4-dages arbejdsuge.

Mere info om oplægsholdere

Pernille Garde Abildgaard er uddannet journalist og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige virksomheder. Hun er også forfatter og har udgivet to bøger om effektivitet og gode arbejdsmetoder: ”Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser” (2018) og ”Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” (2019). Sidstnævnte blev i anmeldelsen i Jyllandsposten kaldt en ”epokegørende ny bog” og fik 6 stjerner ud af 6 mulige. Den fortæller historien om IIH Nordics opsigtsvækkende initiativer og hemmeligheden bag succesen.

Henrik Stenmann er grundlægger, ejer og CEO i virksomheden IIH Nordic, hvor godt 50 medarbejdere siden februar 2017 er skiftet fra en 5-dages arbejdsuge til en 4-dages arbejdsuge. Vel at mærke til fuld løn. IIH Nordic har modtaget adskillige priser for sit arbejdsmiljø, herunder prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2 år i træk.

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og let frokost
Kl. 13.00 – 13.45:

Indlæg

Kl. 13.45 – 13.55: Pause 
Kl. 13.55 – 15.00:

Indlæg

Kl. 15.00 - 15.30:  Kaffe mm.
Kl. 15.30 - 16.30:  Indlæg

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)

se alle lederlounge arrangementer (106)