Tilbage til oversigten

Ledelse uden personaleansvar

4.4 (151 bedømmelser)

Sidder du i en stilling, hvor du er afhængig af andres indsats, input og ansvarsfølelse – men er du samtidig ikke i position til at kunne sige, ”du skal”? På dette lederkursus får du relevante metoder til at lede uden at have det formelle personaleansvar.

Når du er leder uden at have det formelle personaleansvar, kan der være store udfordringer i at få andre til at spille sammen og levere. Det stiller store krav til din gennemslagskraft, kommunikation og evne til at motivere andre. Dét arbejder vi med på dette kursus.

Bliv rustet til at håndtere komplekse situationer i rollen som leder uden personaleansvar

Skab følgeskab og engagement med personlig gennemslagskraft 
Lær at uddelegere opgaver og løse konflikter
Del viden og erfaringer med andre ledere, der befinder sig i samme situation som dig
Lær om Garudas fokusprofil
Tilmeld dig nu

Målgruppe 
Du befinder dig ofte i et krydspres mellem ledelsen og kollegerne, men har ikke det formelle personaleansvar. Du kan for eksempel være teamleder, projektleder, HR-konsulent, kvalitetschef eller lignende.

Kursets indhold

Mange ledere og nøglemedarbejdere sidder i stillinger uden personaleansvar, men med ansvar for vitale opgaver. For at lykkes er de afhængige af andres indsats og ansvarsfølelse. I den situation er en klar rolle- og ansvarsfordeling en væsentlig faktor for at opnå resultater, ligesom en tydelig forventningsafstemning omkring fælles målsætninger er nødvendig.

På kurset kommer vi omkring følgende temaer

Ledelse uden personaleansvar

Garuda fokusprofil

På kurset stifter du bekendtskab med Garudas fokusprofil. Du får mulighed for at diskutere dine udfordringer og erfaringer med ligesindede, og du får rum til eftertanke omkring din personlige ledelsesprofil.

Underviser

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte er uddannet kemiingeniør og har flere coachuddannelser, ligesom hun er certificeret i en række udviklings- og profilværktøjer. Hun har 12 års erfaring som topleder og mellemleder i både privat og offentlig regi, senest som vicedirektør i Folketinget. Anne Birgitte er forfatter til tre ledelsesbøger og er direktør i konsulentvirksomheden PraxisConsult.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

se alle kurser i ledelse (18)