Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Ledelse i Dag-konference: Ledelsens DNA

Vær med, når Ledelse i Dag til december zoomer ind på Ledelsens DNA. Hvad er ledelse egentlig, og hvad er den ledelsesmæssige kerneopgave? 

Verden, og den måde vi forstår den på, er i hastig forandring. For lidt over 150 år siden ændrede evolutionsteorien radikalt vores tankegang i forhold til at forstå at alt er foranderligt - og lige nu taler vi om, hvordan den digitale transformation med større hast end nogensinde ændrer betingelserne for os mennesker og vores arbejdsliv.

Hvad gør det ved vores måde at tænke ledelse på? Hvad bliver rygraden i ledelse i de kommende år? Og hvordan skal du som leder navigere og agere?
Vi har inviteret nogle af landets førende ledelseseksperter og forskere til sammen med os at indkredse ledelsens DNA og de vigtigste ledelsesudfordringer fremover.  

Deltag i debatten og få stof til eftertanke
Mød førende forskere og ledelseseksperter til ledelsesdebat
Få inspiration og konkrete værktøjer, som du kan bruge her og nu

 

Oplev blandt andet:

Brug for hjælp?

3283 3610
Få kollegarabat
Tilmeld dig nu
Eske Willerslev

Eske Willerslev er professor, forfatter og én af verdens førende DNA-forskere. Eske har levet blandt indianere i Nordamerika og som pelsjæger i Sibirien og er medlem af Eventyrernes Klub. Han er direktør for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics og har med en stribe artikler i verdens førende videnskabelige tidsskrifter gang på gang slået sit navn fast på den internationale scene. Han optræder jævnligt i medier verden over, når snakken falder på menneskets evolution, og han har deltaget i en lang række film og TV programmer, ligesom han er blevet portrætteret i blandt andet New York Times: Eske Willerslev Is Rewriting History With DNA

Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen er fremtidsforsker. Hun er uddannet som biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hun har været tv-vært på programmet ”NewScience” på TV2 News og bliver jævnligt brugt som ekspert i medierne. Bl.a. gik hun viralt med blogindlægget 10 egenskaber fremtidens børn ikke kan undvære. I 2013 stiftede hun virksomheden Future Navigator sammen med Liselotte Lyngsø og leverer her viden om, hvad fremtiden bringer, og hvordan vi spotter nye trends og mønstre. 

Mikkel Flyverbom

Mikkel Flyverbom er professor i kommunikation og digitale transformationer på Copenhagen Business School og programdirektør for den nye BSc uddannelse i Digital Management. Han optræder hyppigt i medierne, når debatten gælder digital teknologi, internettet og big data og har en fast tech-klumme i dagbladet Politiken. Han er bl.a. medlem af Europa-Kommissionens ekspertgruppe ”TrustForesight”, tænketanken DataEthics, sidder i redaktionskomitéen på en række internationale forskningstidsskrifter og er for nyligt blevet Research Fellow på University of California, Santa Barbara. 

Anders  Trillingsgaard

Anders Trillingsgaard er cand.psych.aut. og ph.d. og én af de mest toneangivende ledelseseksperter i Danmark. Anders har skrevet sin ph.d. afhandling om udvikling af ledergrupper og har siden skrevet en række artikler og bøger om ledelse, herunder ”Ledelsesteamet gentænkt”. Han har 15 års erfaring som konsulent og forsker og har arbejdet med udvikling og implementering af leder- og organisationsudviklingsprogrammer i både offentlige og private organisationer. Desuden sidder han i flere bestyrelser og underviser på masterprogrammer i ledelse.

Dagens facilitator

Facilitator på konferencen er Birgitte Kurup.

Birgitte har i mere end 20 år arbejdet med at udvikle ledere og teams i organisationer og er en hyppig anvendt indlægsholder og facilitator. Birgitte er partner i konsulenthuset UKON. Hun er cand. phil. i kommunikation og efteruddannet som coach, terapeut, systemisk konsulent og storgruppe facilitator.

Birigtte Kurup

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer over 10 personer fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)