Tilbage til oversigten

LEDELSE i DAG-konference: Bæredygtig ledelse

Tilmeld dig nu

På Ledelse i Dag-konferencen sætter vi bæredygtig ledelse på dagsordenen og inviterer en række fremtrædende eksperter og forskere til at give deres bud på, hvordan vi som ledere bliver medskabere af en bæredygtig fremtid.

Vi befinder os i en brydningstid og står over for større udfordringer end nogensinde før - også i forhold til ledelse. Vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større. At bidrage til både bundlinjen og verden omkring os. Vi kalder det bæredygtig ledelse. Og det handler ikke kun om gode intentioner, men også om god forretning. Fordi det helt enkelt er nødvendigt for at forblive relevant og bevare konkurrenceevnen i fremtiden. 

Myndighedernes retningslinjer om COVID-19

Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.

Mød blandt andre:

Sebastian mernild

Sebastian Mernild
En af verdens førende klimaforskere, professor og direktør for Nansen Centeret i Bergen med over 270 forskere under sig.

Laura storm

Laura Storm
International ekspert i ledelse og bæredygtighed og stifter af Regenerators. Udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum og medforfatter til bogen Regenerative Leadership.

pelle guldborg hansen

Pelle Guldborg Hansen
Ph.D. og adfærdsforsker ved Roskilde Universitet samt førende ekspert i hvordan man påvirker menneskelig adfærd ved hjælp af nudging.

christine ipsen

Christine Ipsen
Ph.D. og lektor ved DTU MAN og forfatter til en række artikler om bæredygtig ledelse samt medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv.

Thomas ravn-pedersen

Thomas Ravn-Pedersen
Chefredaktør og direktør for Verdens Bedste Nyheder og en af de mest erfarne i formidlingen af FN’s verdensmål.

Louise Opprud Jakobsen

Louise
Dagens facilitator er fremtidsforsker og Partner & Creative i FUTUREWORKS Cph.

Program

KL. 12.00 Sandwich og registrering

Kl. 12.30 Velkommen v/facilitator Louise Opprud Jakobsen.

Sebastian Mernild tager os gennem en klimarejse, hvor konsekvenserne fra Arktis til Danmark bliver illustreret, og han giver sit bud på de fremtidige konsekvenser, vi står overfor. 

Thomas Ravn-Pedersen giver et indblik i FN’s 17 verdensmål, deres tilblivelse og deres betydning for os i Danmark og fokuserer specielt på de mange fordele, der er ved at arbejde med målene og inddrage dem i virksomhedens strategi. 

Kl. 14.00-14.30 Pause 

Christine Ipsen giver sit bud på, hvordan ledere ud fra en forskningsmæssig evidens kan arbejde med bæredygtig ledelse og sikre trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv både for dem selv og deres medarbejdere.  

Laura Storm peger på hvordan vi kan accelerere en bæredygtig omstilling ved at lade os inspirere af naturens intelligens og præsenterer sin internationalt anerkendte DNA model for regenerativ ledelse

Pelle Guldborg Hansen giver et indblik i nudging – eller adfærdsdesign - som metode til at ændre menneskelig adfærd i en hensigtsmæssig retning og konkrete eksempler på, hvordan vi kan skabe bæredygtig adfærd med afsæt i viden, videnskab og evidens.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Dagens facilitator

Facilitator er Louise Opprud Jakobsen, fremtidsforsker og Partner & Creative i FUTUREWORKS Cph. Hun har bl.a. brugt de seneste 10 år på at interviewe og besøge nogle af verdens mest innovative virksomheder som fx Pixar, X, NASA, Google, Otherlab - og har omsat den viden i strategiske indspark til kunder som Novo Nordisk, Google Danmark og United Arab Emirates Space Center.

Louise

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer 10 personer eller derover fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Få mere info om oplægsholderne

Sebastian Mernild

Sebastian Mernild

Sebastian er en af verdens førende forskere inden for klimaforandringer og global opvarmning og en af hovedforfatterne på IPCCs klimarapport 2018. Han har en ph.d. fra Københavns Universitet i klimaforandringer, glaciologi og hydrologi og er dr. scient. i klimaforandringer. Efter ansættelser ved forskningsinstitutioner i Alaska, Los Alamos og Chile blev han i 2016 professor i klimaforandringer og glaciologi i Norge og leder i dag Nansen Centeret i Bergen med 5 afdelinger globalt og flere end 200 forskere under sig. Sebastian Mernild er desuden Kaptajn af reserven i det danske forsvar og har været udsendt til Kosovo og Afghanistan. Han modtog i 2018 Rosenkjærprisen for at formidle tung viden på en let tilgængelig måde, og var desuden nomineret til årets dansker. I 2019 producerede DR radio- og podcastserien ”Manden på gletcheren” om Sebastian Mernild.
Thomas Ravn-Pedersen

Thomas Ravn-Pedersen

Thomas er direktør og chefredaktør for det uafhængige nyhedsmedie ”Verdens Bedste Nyheder”, som er et uafhængigt medie for konstruktiv journalistik og folkeoplysning. Han er en af Danmarks mest erfarne i formidling af FN’s 17 Verdensmål og medlem af Folketingets rådgivende Verdensmålspanel (2030-panelet). Thomas er oprindelig uddannet journalist og har desuden en master uddannelse i Public Governance fra CBS. Hans karriere omfatter stillinger som kommunikationschef i Folkekirkens Nødhjælp og redaktør i DR og han sidder i en række bestyrelser og advisory boards og er bl.a bestyrelsesformand for Timbuktu Fonden. Thomas leverer viden om bæredygtighed og verdensmålene i Verdens Bedste Nyheder og er desuden hovedarrangør af Verdensmålsakademiet, som er en landsdækkende mini-uddannelse for unge i verdensmålene.
Christine Ipsen

Christine Ipsen

Christine er Lektor ved DTU MAN, og arbejder med implementering af bæredygtig ledelse, der balancerer både produktivitet og trivsel. Hun har en Ph.D. fra DTU og er leder af forskergruppen Implementation & Performance Management på DTU, redaktør på International Journal of Workplace Health Management og var i 2018 medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv. Hun har skrevet en lang række artikler om bæredygtig ledelse, forebyggende indsatser i vidensarbejde og forebyggelse af stress og er medforfatter til bøgerne ”Selvledelse og fællesskaber” og ”Forebyg stress – i en fælles proces”.
Pelle Guldborg Hansen

Pelle Guldborg Hansen

Pelle er adfærdsforsker på Roskilde Universitet og førende ekspert i, hvordan man påvirker menneskelig adfærd ved hjælp af nudging. Han er ligeledes direktør for The Initiative of Science, Society & Policy ved Roskilde Universitet og Syddansk Universitet, formand for Det Danske Nudging Netværk, medstifter af TEN – The European Nudge Network samt CE i iNudgeyou - The Applied Behavioural Science Group. Pelle har en Ph.d. fra Roskilde Universitet og har arbejdet med implementering af adfærdsøkonomi inden for en bred vifte af områder og industrier. Han er medforfatter på bogen The Blind Spots of Enlightenment og Infostorms (m. Vincent F. Hendricks) og hans forskning er publiceret i en lang række internationale tidsskrifter og omtalt i bl.a. The Economist, CNN, New Scientist og Wall Street Journal.
Laura Storm

Laura Storm

Laura Storm er international ekspert i ledelse og bæredygtighed og stifter af ”Regenerators”. Hun har de seneste 20 år været stifter eller medstifter af en række globale projekter og organisationer inden for feltet bæredygtighed og er medforfatter til bogen ”Regenerative Leadership”. Hun er blevet tildelt titlen “Worldchanger” af Greenbiz, udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum og blev i 2020 udråbet som en af verdens førende stemmer inden for regenerativ udvikling. Laura besidder flere bestyrelsesposter, er en efterspurgt keynote speaker og rådgiver nationale og internationale virksomheder i regenerativ ledelse – enten via virtuelle forløb eller i naturen.

Om konferencen

Konferencen tager afsæt i det paradigmeskifte, vi befinder os i lige nu.

Indlæggene kommer til at fokusere på, hvordan bæredygtig ledelse kan være vejen til at realisere de 17 verdensmål til gavn for økonomi, organisationer og mennesker.

Vi tegner både det store billede og giver helt konkrete bud på, hvad du som leder kan gøre for at skabe en positiv og bæredygtig udvikling.

Konferencen udbydes i samarbejde med tidsskriftet Ledelse i Dag. Den henvender sig til dig, der er leder, og som ønsker at holde dig orienteret om de nyeste tanker inden for ledelse og styrke dit lederskab med viden og værktøjer direkte fra førende ledelseseksperter og -forskere.

Bliv klogere på bæredygtig ledelse

Redaktør på LEDELSE i DAG, Jesper Dalgaard Pøhler, giver her sit bud på, hvad der ligger i begrebet "Bæredygtig ledelse" og hvorfor det overhovedet er en ledelsesopgave at beskæftige sig med bæredygtighed.

Læs artikel: Hvad er bæredygtig ledelse?

Christine Ipsen er af oplægsholderne på konference, og i denne artikel kan du læse om, hvordan bæredygtig ledelse kan tilbyde en ny tilgang til forebyggelse af stress og øge vores trivsel på arbejdspladsen.

Læs artikel: Bæredygtig ledelse: En trend eller en løsning til at forebygge stress?

Tilmelding

12.00 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)