Tilbage til oversigten

LEDELSE i DAG-konference: Ledelse med millennials

Nu har du en enestående mulighed for at få ny viden og inspiration til dit lederskab direkte fra den unge generation.

 

Forårets LEDELSE i DAG-konference giver nemlig scene og mikrofon til de digitalt indfødte - eller millennials som de også bliver kaldt – og beder dem inspirere os med deres syn på ledelse og arbejdsliv.

Meget er skrevet og sagt om millennials. Er de forkælede curlingbørn? Gadget-afhængige, utålmodige og opmærksomhedskrævende? Eller er de knivskarpe digitalt indfødte? Veluddannede og værdiorienterede? Talentfulde, selvsikre og ambitiøse?

I de kommende år vil millennials – dem som er født omkring 1985 og frem - i stigende grad fylde både som medarbejdere og ledere på stort set alle arbejdspladser. I år 2025 udgør de 75% af arbejdsstyrken. Derfor er det vigtigt, at du som leder har indsigt i deres synspunkter, adfærd og forventninger.

Forårets LEDELSE i DAG-konference har inviteret den nye generation af ledere og ledelseseksperter på scenen og beder dem inspirere os med deres syn på ledelse. Hvad er vigtigt at vide om den unge generation? Hvordan vil de unge selv ledes? Og hvordan vil de lede deres medarbejdere?

Kom med til forårets LEDELSE i DAG-konference:

Mød en række skarpe, unge ledere og ledelseseksperter til debat
Bliv klogere på hvordan millennials vil ledes – og hvordan de selv vil lede andre
Hør hvad unge ledelseseksperter ser som den vigtigste ledelsesopgave lige nu
Få konkrete ledelsesgreb og tools direkte fra den unge generation

 

Konferencen udbydes i samarbejde med tidsskriftet Ledelse i Dag. Den henvender sig til dig som er leder og som ønsker at holde dig orienteret om de nyeste trends inden for ledelse og styrke dit lederskab med viden og værktøjer direkte fra førende ledelseseksperter og -forskere.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Deltag i København eller Aarhus

Du har mulighed for at deltage på konferencen i København den 20. maj eller Aarhus den 23. maj 2019.

Tilmeld dig nederst på siden.

Indlægsholdere og paneldeltagere

Mød en lang række unge ledere og ledelseseksperter og få ny viden og inspiration til dit lederskab direkte fra den digitale generation.

Program

Kl. 12.00: Registrering og sandwich
Kl. 12.30:

Velkomst ved facilitator Birgitte Kurup

  Joachim Meier: ”Tvivl på din ledelse”
 

Paneldebat: Puk Falkenberg, Emil Daniel Christensen, Anita  Lykke Klausen og Susanne T Christensen.

  Pause: kage og kaffe/the
  Mette Hybschmann: ”Glem kundeoplevelsen – fokusér på medarbejderoplevelsen”
  Niels Vium og Nicole Baandrup Nielsen: ”Sådan leder du de digitalt indfødte”
  Varan Pathmanathan: “Millennials – purpose, purpose, purpose”
Kl. 16.30: Tak for i dag

Indlægsholdere

Joachim MeierJoachim Meier
Joachim er uddannet psykolog (cand. psych.) og har en kandidat i analytisk journalistik (cand. public). Han er tilknyttet konsulentfirmaet Clavis hvor han som erhvervspsykolog arbejder med de menneskelige og psykologiske aspekter af organisation og ledelse. Joachim er forfatter til en række artikler om ledelse og har senest bidraget til bogen ”Lederen mellem tvivl og handlekraft”, som netop er kåret som Årets Ledelsesbog 2018.

 

Mette HybschmannMette Hybschmann
Mette er global direktør i McDonald’s Corporation, hvor hun arbejder med at løfte medarbejderengagement og kundeadfærd hos de ca. 1,7 mio. medarbejdere verden over bl.a. via innovation af digitale tiltag. Hun har modtaget den prestigefyldte Presidents’ Award i McDonald’s, der kun gives til top 1% performers globalt inden for koncernen og var desuden en del af Berlingskes Talent 100 i 2016. Hun har en uddannelse fra medie- og journalisthøjskolen i kommunikation, en HD i organisationsledelse samt en Master i innovation.

 

Puk FalkenbergPuk Falkenberg
Puk er uddannet cand. merc. i økonomi og businessadministration med speciale i change management. Hun er partner og ledelsesrådgiver i Bloch&Østergaard, hvor hun rådgiver virksomheder i forandringsledelse, organisationsudvikling og digital transformation. Hun står bag flere podcasts om det digitale og de digitale indfødte og optræder gerne som foredragsholder.

 

Varan PathmanathanVaran Pathmanathan
Varan er far til 2, uddannet cand. scient. i Informatik fra Aalborg Universitet og University of Melbourne. Han har efter en start som graduate i Danske Bank arbejdet i forskellige finansielle virksomheder som Saxo Bank, NNIT og Capital Market Partners inden han i 2018 sprang ud som deltidsansat marketingchef i softwarevirksomheden 2021.AI og deltidsiværksætter. Varan er en ivrig debattør bl.a. på Folkemødet, hvor han har talt millennials’ sag på arbejdsmarkedet og bevæger sig nu ind på bæredygtighed i investeringer med sit start-up.

 

Nicole Baandrup NielsenNicole Baandrup Nielsen
Nicole er uddannet cand. merc. i organisation og strategi og er ledelseskonsulent i LEAD – enter next level, hvor hun arbejder under overskriften ”Ledelse af den nye generation”. Hun underviser og rådgiver ledere i, hvad der skal til, for at man som leder lykkes med at motivere og engagere den nye generation på arbejdsmarkedet og har skrevet en række artikler om emnet, hvor hun trækker på både forskning og best practice.

 

Niels ViumNiels Vium
Niels er uddannet i psykologi og erhvervsøkonomi og er i dag ledelseskonsulent i LEAD – enter next level, hvor han arbejder med ledelsesudvikling på det personlige plan. Igennem de seneste år har han bl.a. opbygget Danmarks mest populære podcast inden for personlig effektivitet, mental performance og ledelse, ”MindCast”, som er blevet afspillet mere end 350.000 gange. Niels blev desuden nomineret til Nordic Business Reports ”25 under 25”-liste.

 

Emil Daniel ChristensenEmil Daniel Christensen
Emil er psykolog, cand.psych., ekstern lektor i Arbejds- og organisationspsykologi på Københavns Universitet og partner i konsulentvirksomheden Socialpsykologerne. Han er desuden ansvarlig for Roskilde Leadership Lab – Roskilde Festivals interne lederuddannelse. Han er særlig optaget af, hvordan vi skaber professionelle og meningsfulde arbejdsfællesskaber.

 

   

Susanne T ChristensenSusanne T. Christensen
Susanne er leder i TDC og har ansvaret for at tiltrække de bedste talenter til organisation. Før hun kom til TDC, har hun været ansvarlig for at finde kandidater for store organisationer på topledelses- og bestyrelsesniveau hos et executive search bureau. Derudover har hun drevet forskellige projekter og transformationer med fokus på at skabe de stærke kandidatoplevelser. Susanne er uddannet i Interkulturel Markedskommunikation samt Økonomi og Innovation fra CBS.

 

Anita Lykke KlausenAnita Lykke Klausen
Anita er neuromarketingstrateg i sin egen virksomhed. Her holder hun oplæg og underviser, bl.a. som holdleder på Erhvervsakademiet IBA, om hvordan studier af hjernen kan bidrage til vores markedsføring og ledelse. Hun har en podcast, Digitale Tanker, og udgiver bøger - senest den første danske bog i digital markedsføring, Help Marketing Bogen. Til daglig er Anita Head of Social og Media Manager i Bolius, hvor hun leder Social-teamet og markedsføringen af virksomhedens mange kampagner.

Dagens facilitator

Facilitator på konferencen er Birgitte Kurup.

Birgitte har i mere end 20 år arbejdet med at udvikle ledere og teams i organisationer og er en hyppig anvendt indlægsholder og facilitator. Birgitte er partner i konsulenthuset UKON. Hun er cand. phil. i kommunikation og efteruddannet som coach, terapeut, systemisk konsulent og storgruppe facilitator.

Birigtte Kurup

Kollegarabat

Kollegarabat*

Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer 10 personer eller derover fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager. 

* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.

Tilmelding

12.00 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)

se alle Konferencer og events (5)