På Ledelse i Dag-konferencen sætter vi bæredygtig ledelse på dagsordenen og inviterer en række fremtrædende eksperter og forskere til at give deres bud på, hvordan vi som ledere bliver medskabere af en bæredygtig fremtid.
Vi befinder os i en brydningstid og står over for større udfordringer end nogensinde før - også i forhold til ledelse. Vi har brug for at tænke ledelse på en ny måde. At tænke bredere og større. At bidrage til både bundlinjen og verden omkring os. Vi kalder det bæredygtig ledelse. Og det handler ikke kun om gode intentioner, men også om god forretning. Fordi det helt enkelt er nødvendigt for at forblive relevant og bevare konkurrenceevnen i fremtiden.
Vi følger naturligvis løbende myndighedernes retningslinjer for større forsamlinger og er i tæt dialog med konferencestederne. Det betyder, at alle vores konferencer vil blive afholdt i overensstemmelse med gældende retningslinjer, herunder forhold som fysisk afstand, hygiejne m.m. Hvis omstændighederne ændrer sig væsentligt, sørger vi for at give dig besked herom på den mail, du oplyser ved tilmelding.
KL. 12.00 Sandwich og registrering
Kl. 12.30 Velkommen v/facilitator Louise Opprud Jakobsen.
Sebastian Mernild tager os gennem en klimarejse, hvor konsekvenserne fra Arktis til Danmark bliver illustreret, og han giver sit bud på de fremtidige konsekvenser, vi står overfor.
Thomas Ravn-Pedersen giver et indblik i FN’s 17 verdensmål, deres tilblivelse og deres betydning for os i Danmark og fokuserer specielt på de mange fordele, der er ved at arbejde med målene og inddrage dem i virksomhedens strategi.
Kl. 14.00-14.30 Pause
Christine Ipsen giver sit bud på, hvordan ledere ud fra en forskningsmæssig evidens kan arbejde med bæredygtig ledelse og sikre trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv både for dem selv og deres medarbejdere.
Laura Storm peger på hvordan vi kan accelerere en bæredygtig omstilling ved at lade os inspirere af naturens intelligens og præsenterer sin internationalt anerkendte DNA model for regenerativ ledelse.
Pelle Guldborg Hansen giver et indblik i nudging – eller adfærdsdesign - som metode til at ændre menneskelig adfærd i en hensigtsmæssig retning og konkrete eksempler på, hvordan vi kan skabe bæredygtig adfærd med afsæt i viden, videnskab og evidens.
Kl. 16.30 Tak for i dag.
Facilitator er Louise Opprud Jakobsen, fremtidsforsker og Partner & Creative i FUTUREWORKS Cph. Hun har bl.a. brugt de seneste 10 år på at interviewe og besøge nogle af verdens mest innovative virksomheder som fx Pixar, X, NASA, Google, Otherlab - og har omsat den viden i strategiske indspark til kunder som Novo Nordisk, Google Danmark og United Arab Emirates Space Center.
Kollegarabat*
Hvis I tilmelder jer 2 til 9 kollegaer sammen, er prisen per deltager 1.350 kr. Tilmelder I jer 10 personer eller derover fra samme virksomhed, er prisen 1.185 kr. per deltager.
* Rabatter kan ikke kombineres og er fratrukket prisen. Rabatprisen vil fremgå på din faktura.
Konferencen tager afsæt i det paradigmeskifte, vi befinder os i lige nu.
Indlæggene kommer til at fokusere på, hvordan bæredygtig ledelse kan være vejen til at realisere de 17 verdensmål til gavn for økonomi, organisationer og mennesker.
Vi tegner både det store billede og giver helt konkrete bud på, hvad du som leder kan gøre for at skabe en positiv og bæredygtig udvikling.
Konferencen udbydes i samarbejde med tidsskriftet Ledelse i Dag. Den henvender sig til dig, der er leder, og som ønsker at holde dig orienteret om de nyeste tanker inden for ledelse og styrke dit lederskab med viden og værktøjer direkte fra førende ledelseseksperter og -forskere.
Redaktør på LEDELSE i DAG, Jesper Dalgaard Pøhler, giver her sit bud på, hvad der ligger i begrebet "Bæredygtig ledelse" og hvorfor det overhovedet er en ledelsesopgave at beskæftige sig med bæredygtighed.
Læs artikel: Hvad er bæredygtig ledelse?
Christine Ipsen er af oplægsholderne på konference, og i denne artikel kan du læse om, hvordan bæredygtig ledelse kan tilbyde en ny tilgang til forebyggelse af stress og øge vores trivsel på arbejdspladsen.
Læs artikel: Bæredygtig ledelse: En trend eller en løsning til at forebygge stress?