Tilbage til oversigten

Kommunikation for ledere

Kommunikation er måske lederens vigtigste redskab. Det er med din kommunikation, du motiverer dine medarbejdere, får gennemslagskraft i din ledergruppe og skaber positive samarbejdsrelationer.

På kurset lærer du at kommunikere klart, målrettet og overbevisende, samtidig med du skaber en god relation til din modtager. Og frem for alt lærer du at kommunikere personligt, så du selv træder tydeligt frem.

Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation, og du får retoriske værktøjer, der gør din kommunikation knivskarp og giver den gennemslagskraft og retning. Samtidig får du indsigt i, hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du kan motivere andre, flytte holdninger og skabe handling. Kort sagt, lærer du at argumentere både til hjerne og hjerte.

Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den.

Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer

Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig, meningsfuld og engagerende
Få indsigt i, hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati og skaber positive relationer
Træn din evne til at kommunikere - også med din krop og din stemme

Forstå, hvad der skal til for, at du kan motivere andre og skabe handling


Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.

Kursets indhold

Kurset varer to dage, og undervisningen veksler imellem teori og øvelser. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og tid til individuel sparring og feedback. Derfor er der maks. 12 deltagere på hvert hold.

Fokus er på at løfte din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere tydeligt, struktureret og engagerende. Vi kobler din personlige kommunikation sammen med evnen til at skabe gode relationer gennem indlevelse og empati.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte Dam Jensen

Birgitte er kommunikationsekspert og har arbejdet med retorik, personlig gennemslagskraft, mental robusthed og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet ledere og topledere, samt været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere. Hun har baggrund som skuespiller og har arbejdet som instruktør og dramalærer på Odense Skuespillerskole, og som underviser og coach i Forsvaret. Det sammen med hendes viden om retorik og dramaturgi fra Københavns Universitet, har givet hende en unik forståelse af hvordan ord, krop og energi spiller sammen, når mennesker kommunikerer. Birgitte er en efterspurgt foredragsholder og keynote speaker, og en ofte benyttet ekspert om blandt andet gennemslagskraft og kommunikation i TV, aviser og magasiner. Birgitte har desuden skabt et unikt koncept med konkrete træningsmetoder, som hjælper mennesker med at udvikle, styrke og fastholde deres robusthed i en tempofyldt og krævende verden. Konceptet har hun foldet ud i bogen “Bevar dig selv – robust i en uforudsigelig fremtid”.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

kurser i kommunikation og coaching (6)