Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Kommunikation for ledere

4.5 (50 bedømmelser)

Kommunikation er måske lederens vigtigste redskab. Det er med din kommunikation, du motiverer dine medarbejdere, får gennemslagskraft i din ledergruppe og skaber positive relationer i det hele taget. Med effektive retoriske redskaber lærer du at udvikle en åben, klar og målrettet kommunikationsstil. Og frem for alt lærer du at kommunikere personligt, så du selv træder tydeligt frem.

På kurset får du praktisk anvendelige redskaber til at kommunikere med troværdighed og du får indblik i dine egne stærke og svage kommunikative sider. Du får også indblik i den grundlæggende psykologi der ligger bag konstruktiv kommunikation og lærer hvordan du afkoder forskellige mennesketyper, så du skaber tillid og undgår misforståelser.

Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer

Få konkrete retoriske redskaber, så du brænder igennem med din kommunikation
Lær at forstå og afkode forskellige mennesketyper, så du skaber tillid
Lær at sætte klare rammer, så du undgår misforståelser

Få konkrete kommunikationsværktøjer, som du kan bruge i din hverdag


Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der ønsker indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.

Kommunikation for ledere

Kursets indhold

Kurset varer to dage. Undervisningen veksler imellem teori og øvelser og vi har god tid til den enkelte deltager, så du får masser af individuel sparring og feedback.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Du modtager desuden Lars Klingerts bog "Brænd igennem - Få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte". Kurset afholdes uden overnatning.

Lars Klingert Brænd igennem

Underviser

Lars Klingert

Lars Klingerts undervisning har faglig tyngde og bygger på veldokumenterede teorier og metoder. Både Lars Klingerts foredrag og kurser er interaktive, ligesom humor er et vigtigt omdrejningspunkt i hans undervisning. Inden Lars Klingert startede sin undervisningsvirksomhed, var han gennem mange år journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

Relateret kurser i kommunikation (9)

Virksomhedsinternt forløb