Tilbage til oversigten

Introduktion til god ledelse

4.4 (76 bedømmelser)

Kom godt i gang med lederjobbet med en inspirerende introduktion til, hvad det vil sige at være leder. Med en Garuda personprofil-test, får du indsigt i, hvilken ledertype du er, og du lærer, hvad lederrollen indeholder af udfordringer og ansvar.

Som leder gennemgår du en personlig udvikling, hvor du med tiden træder i karaktér, udvikler en handlekraft og etablerer omsorg for dine medarbejdere. På dette en-dags-kursus gennemgår vi landkortet over din udviklingsproces som leder, så du kan finde ud af, hvor du står nu, og hvad der venter forude.

Få overblik over din udviklingsproces som leder

Find ud af, hvilken type leder du er med en Garuda personprofil
Lær, hvordan forskellige mennesker kommunikerer og motiveres forskelligt
Få indsigt i, hvordan "den gode leder" handler i en række typiske situationer

Skab overblik over dine værdier, styrker og udviklingspunkter

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er for dig, der ønsker en introduktion til, hvad lederrollen indebærer, så du enten kan komme godt i gang med lederjobbet eller få afklaret, om ledelse er noget for dig.

Kursets indhold

Kursusdagen er en kombination af diskussioner, oplæg fra underviseren og gruppearbejde. Vi diskuterer god ledelse, og giver dig et indblik i de typiske faldgruber.

Garuda personprofil
Inden kursusdagen udfylder du en Garuda personprofil, som giver dig indsigt i din ledertype, herunder dine potentielle stærke sider og udviklingspunkter.

Din personlige modning og handlekraft i lederrollen
Som leder gennemgår du en udvikling, hvor du udvikler gennemslagskraft og ansvarsfølelse overfor dine medarbejdere. Vi ser på din udviklingsproces, så du kan danne dig et billede af din nuværende situation og din fremtidige situation.
Ledelsesdilemmaer fra virkeligheden
Vi arbejder med dilemmaer fra virkeligheden, som er gode til at anskueliggøre de valg, du står med som leder. Du lærer blandt andet, at der er mange forskellige måder at læse den samme situation på.
Hvad er ledelse?
Vi drøfter de forskellige billeder, vi har af, hvad ledere laver. Dertil gennemgår vi gode bud fra både teori og praksis på, hvad ledelse er, og hvad ledere laver.
Medarbejdertyper og motivationsformer
Et ordsprog siger at ”du skal behandle andre, som du gerne selv vil behandles”, men det er ikke udelukkende rigtigt. Vi er alle forskellige, og det er derfor vigtigt at lære, at andre ikke nødvendigvis er som dig. Mennesker har forskellige behov og forskellige måder at kommunikere på, og det er helt afgørende, når du som leder skal motivere og udvikle andre mennesker.
Faldgruberne for den nye leder
Uanset om du er helt ny eller kommende leder, så er der nogle grundlæggende faldgruber, som det er nyttigt at kende til, for at du kan undgå dem. Du bliver naturligvis også præsenteret for inspirerende tips og gode råd til, hvordan andre ledere arbejdede sig uden om faldgruberne.
"Den gode leder"
Som afslutning på dagen drøfter vi ”den gode leder”. Hvordan handler den gode leder i række typiske situationer? Med inspiration fra de øvelser du har været igennem i løbet af dagen, får du et overblik over dine værdier, styrker og udviklingspunkter som leder.

 

Praktisk information

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Underviser

Anders Amstrup

Anders Amstrup

Anders har 15 års ledererfaring på mellem- og topniveau. Han har en uddannelsesbaggrund som erhvervspsykolog, cand. psych. og HD-A. Siden 2009 har Anders undervist godt 1.000 ledere hos Ledernes KompetenceCenter. Sideløbende har han været konsulent i blandt andet Magasin du Nord, hvor han over otte år havde 60 ledere i coachingforløb, teambuildede, konfliktmæglede og fungerede som krisepsykolog
Jacob Steendahl Nielsen

Jacob Steendahl Nielsen

Jacob har en Ph.D. i Operation Management og er desuden kandidat i Organisation og Strategi. Han er direktør for konsulentvirksomheden How Bizz og underviser bl.a. på Aalborg Universitet. Jacob har mere end 10 års erfaring med lederudvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau og har arbejdet med nogle af Danmarks største virksomheder.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

1 dag
Pris 3.950 kr. (ex. moms)
Medlemspris 2.950 kr. (ex. moms)