Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Inspirationsmøde: Den professionelle leder

Mangler du ny inspiration og brugbare værktøjer til at skabe følgeskab, resultater og retning? Så er Den professionelle leder måske en uddannelse for dig. Deltag på dette gratis inspirationsmøde om uddannelsen, og bliv afklaret. 

Som leder er din hverdag fyldt med udfordringer, dilemmaer og paradokser. Din opgave er at skabe resultater for den enkelte og for organisationen. På Den professionelle leder arbejder vi med at gøre dig mere bevidst om din rolle og mission som leder, og træner dig i at handle målrettet, motivere dine medarbejdere, kommunikere tydeligt og delegere opgaver effektivt.

Find ud af, om Den Professionelle Leder er en uddannelse for dig

Få indblik i uddannelsens mange forskellige elementer
Bliv klogere på, hvad uddannelsen kan betyde for dig og dit lederskab

Mød underviseren og finde ud af, om uddannelsen er relevant for dig

 

Læs mere om lederuddannelsen Den professionelle leder her

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe

Inspirationsmødet er for dig, der overvejer, om Den professionelle leder er en uddannelse for dig. Du har måske været leder i nogle år, men trænger til ny inspiration og brugbare værktøjer.

Underviser

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte har lang erfaring som underviser og ledelsesrådgiver. Hun er selvstændig erhvervscoach i Praxis Consult og tilknyttet som underviser hos bl.a. Ledernes KompetenceCenter og GARUDA. Hun er forfatter til flere bøger og er oprindelig uddannet ingeniør.

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Deltagelse på inspirationsmødet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Afmelding skal ske senest to dage før mødet. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr, såfremt du udebliver uden rettidig afmelding.

Tilmelding

08.30 - 10.00
Pris Gratis

Relaterede uddannelser i ledelse (7)