Tilbage til oversigten

Inspirationsmøde: Netværk for Offentlige ledere

Det er en stor og væsentlig opgave at lede i stor kompleksitet med mange dagsordener og interesser og samtidig bevare blikket på borger og kerneopgave.

For at kunne navigere optimalt i de krav der stilles til ledere i det offentlige, er vi nødt til at gå sammen med ledere fra andre sektorer. Vi må finde samarbejdspartnere, som genkender problematikkerne, men ikke sidder i samme organisation. Det er nødvendigt at vi bliver inspirerede af, hvad man gør andre steder. Vi må ikke blive hjemmeblinde!  

God ledelse kræver at man kontinuerligt er i sine ledertanker og arbejder med sit personlige ledelsesgrundlag. Ved at skabe rammerne for et udviklende fællesskab, der samler ledere på tværs, kan vi sætte vores erfaringer og idéer i spil og skabe en værktøjskasse, der skal hjælpe os ind i fremtiden og sikre et større og mere robust grundlag at udøve ledelse på. 

Mød ledere fra andre sektorer og få ny inspiration til din lederrolle
Få indsigt i, hvordan netværket kan styrke dit lederskab 
Hør mere om indhold, tematikker og formål
Mød den faglige facilitator og bliv klogere på forløbet

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu
I Ledernes KompetenceCenter etablerer vi nu et udviklende fællesskab for ledere i kommunalt og regionalt regi - og på dette inspirationsmøde kan du finde ud af om det er noget for dig. 

Tilmelding

15.00 - 16.30
Gratis