Tilbage til oversigten

Inspirationsmøde om netværk

Dine relationer er en uvurderlig valuta – men kan du kortlægge dit netværk?

Alt for ofte er ledere ikke bevidste om, hvilke ressourcer deres netværk repræsenterer. For uanset om du er ny eller erfaren leder, så har relationer og netværk enorm betydning for, hvor stor succes du har på arbejdspladsen.

Hvis du skaber og opretholder stærke relationer, har du mulighed for hurtigt at gøre et stort problem til et lille problem, eller gøre en dårlig idé til en god idé. 

Derfor er der også en stor styrke i at netværke strategisk. Kendetegnet ved en strategisk networker er, at du målrettet skaber gensidig forretningsværdi og kortlægger dit netværk.   

Hvordan netværker du mere strategisk?
Hvordan kortlægger du dit netværk? Et simpelt værktøj introduceres, så du kan tage dit første skridt mod at arbejde strategisk med dit netværk
Ledernes KompetenceNetværk – et nyt netværkskoncept

 

Tilmeld dig nu

 

Introduktionen til det nye netværkskoncept er en oplagt mulighed for dig, som måtte være i tvivl om, hvilket netværk der kan levere den ønskede værdi og indfri dine forventninger.

Målgruppe

Inspirationsmødet er til dig, som har et ønske om at bringe dit professionelle netværk mere i spil og arbejde mere strategisk med dit netværk.

 

Dagens facilitator

Susanne Slotsager

Susanne Slotsager

Susanne Slotsager har arbejdet med lederudvikling i over 15 år. De seneste 10 år har Susanne designet og faciliteret lederudviklingsprogrammer for globale virksomheder. Hun har bl.a. erfaringer med fra Danske Bank og Maersk, hvor hun arbejdede med at designe og re-designe koncernernes globale ledelsesprogrammer.

Du deltager gratis, men bliver du forhindret i at komme, bedes du give os besked senest 2 hverdage før. Vi forbeholder os ret til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr., såfremt du udebliver uden rettidig afmelding til kurser@lederne.dk.

Tilmelding

15.00 - 16.30
Pris Gratis

se alle konferencer og events (8)