Tilbage til oversigten

Inspirationsmøde om Future of Work

Der er ikke flere ledige pladser til Inspirationsmødet om Future of Work. Du er velkommen til at læse mere om vores andre online inspirationsmøder her

Deltag i vores gratis, virtuelle inspirationsmøde og få indblik i fire vigtige fremtidsscenarier, du som leder allerede nu skal orientere dig mod. 

Mange taler om, at der er et paradigmeskifte i gang. Vi omfavner agilitet, disruption, digitalisering, kunstig intelligens, selvledende organiseringer og en hel ny ledelseskultur og måde at arbejde på. Deloitte, McKinsey og Forbes har dokumenteret forandringerne igennem de seneste år. Men hvad skal du lytte efter lige nu? 

Ledelsesekspert og forfatter til to roste ledelsesbøger, Erik Korsvik Østergaard, giver dig indblik i hvad der rør sig lige nu og fokuserer specifikt på fire områder, som er værd at holde øje med og eksperimentere med, hvis du som leder vil orientere dig mod fremtiden.

Hør om fire vigtige trends

Disruption rammer brancher, der har en langsom og træg kerneproces og som er højregulerede. Vi møder nu den anden bølge af disruption og oplever at virksomheder derfor eksperimenterer med selvledelse og agilitet i en grad, vi ikke har set før. Og det går stærkt!
Vi kommer til at se mikrosamfund i virksomhederne. Teams med egne ”dialekter” og slang og egne måder at arbejde på. Grupper som giver os mulighed for at blive anerkendt og inddraget og som giver os fællesskab, tilhørsforhold og sociale relationer.
Selvledelse får en ny betydning. Vi kommer i endnu højere grad til at tage ansvar for vores eget liv og ikke blot være en ressource i en virksomhed. Vi søger efter mening og mental balance og vi er parate til at skifte job og karriere flere gange end hidtil for at få det. Måske kommer vi til at arbejde mindre – og mere fleksibelt? Måske har vi flere jobs på samme tid?
Software, Internet of Things og kunstig intelligens træder nu ind i ledelsen med fuld kraft og bliver en del af samarbejdet og kulturen i teams. Det kommer til at hjælpe os med at se blinde vinkler og blive endnu bedre kolleger og mennesker for hinanden. Se muligheder i fremtiden, vi ikke anede fandtes. Samtidigt er der både juridiske og etiske problemer, som vi skal håndtere.

 

Inspirationsmødet afholdes i samarbejde med NOCA, foreningen for HR professionelle og executives, og faciliteres af Ulrik Brix, direktør i NOCA.

Indlægsholder er Erik Korsvik Østergaard, som har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er forfatter til bøgerne ”The Responsive Leader” og ”Teal Dots in an Orange World”. Han er fremtidstænker, podcasthost, en efterspurgt foredragsholder og er uddannet ingeniør og med en efterfølgende EBA i cross-cultural project management. 

Erik underviser på kurset ”Future of Work” hos Ledernes KompetenceCenter. Kurset afholdes virtuelt over en tre-måneders periode og fokuserer på mindset, metode og modeller til at lede på en ny og fremtidsorienteret måde.

Du får som deltager tilsendt login og tilgår inspirationsmødet via din PC eller tablet.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Tilmelding

8.30 - 9.30
Gratis