Tilbage til oversigten

Grundlæggende projektledelse

4.5 (60 bedømmelser)

Kurset i grundlæggende projektledelse udbydes pt. ikke.

Få mulighed for at gennemgå og træne alle de essentielle værktøjer i projektplanlægning, som gør dig i stand til at overskue og forstå hele projektforløbet fra målformulering til afslutning. 

Sæt fokus på din rolle som leder og facilitator i projektarbejde. På dette kursus udvikler du dine kompetencer til at arbejde med projektgruppens menneskelige ressourcer, og du får de grundlæggende projektværktøjer, du skal bruge for at få succes med et projekt.

Lær at arbejde med målformulering og milepælsplanlægning
Få indsigt i, hvordan du varetager interesseanalyse og interessehåndtering
Lær om aktivitetsplanlægning og usikkerhed i projekter
Bliv klædt på til at vurdere og håndtere projekters risiko

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe
Du arbejder med eller styrer projekter i en privat virksomhed eller offentlig organisation. Hvis du er projektdeltager, kan du bruge kurset til at forstå din projektleders rolle og de projektværktøjer, I arbejder med i projektet.

Kursets indhold

På kurset har vi fokus på dit ansvar som projektleder. Selve undervisningen vil være en vekselvirkning mellem plenumoplæg, caseøvelser i grupper samt refleksionsøvelser i mindre grupper. Vi vil også benytte iscenesatte øvelser for at illustrere vigtige pointer om projektledelse.

Grundlæggende projektledelse model

 

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Afholdes uden overnatning.

Underviser

Leif Knudsen

Leif Knudsen

Leif har 25 års erfaring som projektleder og som træner fra bl.a. Implement og Teknologisk Institut. Han har været ansvarlig for projektlederuddannelser i organisationer som DSB og Københavns Universitet. Leif er uddannet cand.merc. i organisation og markedsføring.

Tilmelding

3 dage
Pris 14.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 12.500 kr. (ex. moms)