Tilbage til oversigten

Future of Work

Få indblik i mindset, metode og modeller til at lede på en ny og fremtidsorienteret måde. Kurset afholdes virtuelt over en tre-måneders periode og tager bl.a. afsæt i, hvordan du leder i en tid med mange forandringer og ændrede arbejdsformer.

Alt tyder på, at vi bevæger os væk fra den klassiske funktionelle og hierarkiske organisation og hen imod organisationer, som er fladere, mere selvorganiserende, mere agile og langt mere tilpasningsstærke. Nye måder at arbejde på er accelereret under den nuværende krisesituation, hvor virtuelt arbejde og asynkront samarbejde er blevet next normal.

Tilsvarende ændrer lederrollen sig og kræver en ny adfærd, der er mere holistisk, faciliterende og deltagende. Som leder har du muligheden for at påvirke og skabe fremtidens arbejdsplads. Det forudsætter, at du har indsigt i, hvordan du leder på en ny måde, hvilke strukturer og mekanismer der kommer til at gøre sig gældende, og hvad fremtidens medarbejdere bliver motiveret af.

På kurset lærer du, hvordan du leder dine medarbejdere med afsæt nye metoder og modeller – og du lærer hvordan ”Future of Work” ser ud.

Kurset afholdes over 6 formiddage fordelt over 3 måneder, så der er rig lejlighed til at anvende værktøjerne i praksis og få feedback undervejs. Da kurset afholdes virtuelt med fokus på interaktion med og mellem deltagerne, får du samtidig hands-on erfaring med at udnytte den virtuelle samarbejdsform både effektivt og levende.


Få indblik i fremtidens lederskab:

Lær om din rolle og adfærd som moderne leder
Forstå karaktertrækkene ved den moderne organisation 
Få viden om taktisk eksekvering og de nye, virtuelle tools til møder, dialoger, samarbejde og præsentationer - og strategiarbejde
Lær om hvordan du inddrager, lytter og eksperimenterer dig frem til fremtidens arbejdsform

 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset er for dig, der er erfaren leder med strategisk og taktisk ansvar for forretning, leverancer og/eller mennesker. Erfaring med klassiske organisationer er en fordel.

Indhold

Kursets ledelsesfaglige udgangspunkt er bl.a. Frederic Laloux’s tanker om den moderne organisation (udtrykt i bogen ”Reinventing Organisations”) og tankerne om Future of Work og Holacracy. Vi tager et opgør med den klassiske ledelsesform og med hierarkiet, for i stedet at skabe en ledelse og organiseringsform der er relevant i en (krise)tid med mange forandringer og med behov for en større forståelse for helheden og for dynamikken i organisationen.

Kurset gennemgår karaktertrækkene for den moderne ledelsesform, for den moderne organisation og de selv-organiserende teams og anviser, hvordan du sikrer taktisk eksekvering og en dagligdag af konstant dynamik. Vi kommer også til at tale om relationer og deltagende lederskab, som vitale redskaber for at skabe en dynamisk arbejdsplads.

Undervisningsform

Kurset tager udgangspunkt i, hvordan du organiserer og leder i en tid, hvor alt i stigende grad er omskifteligt, uforudsigeligt og komplekst.

Vi mødes virtuelt over 6 formiddage (hver 14. dag igennem knap 3 måneder) i små hold.

Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj interaktion med og mellem deltagerne.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes virtuelt over 6 formiddage kl. 9-12 (ca. hver 14. dag over en periode på knap 3 måneder). Du vil som deltager få tilsendt login og tilgår kurset fra din PC.


Underviser

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard

Erik har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er forfatter til bøgerne ”The Responsive Leader” og ”Teal Dots in an Orange World”. Han er gæsteforelæser på CBS, en efterspurgt foredragsholder og er uddannet ingeniør og med en efterfølgende EBA i cross-cultural project management.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

6 dage
Pris 15.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.300 kr. (ex. moms)