Tilbage til oversigten

Future of Work

Få indblik i mindset, metode og modeller til at lede på en ny og fremtidsorienteret måde.

Alt tyder på, at vi bevæger os væk fra den klassiske funktionelle og hierarkiske organisation og hen imod organisationer, som er fladere, mere selvorganiserende, mere agile og langt mere tilpasningsstærke. Tilsvarende ændrer lederrollen sig og kræver en ny adfærd, der er mere holistisk, faciliterende og deltagende.

Som leder har du store muligheder for at påvirke og skabe fremtidens arbejdsplads. Det forudsætter, at du har indsigt i, hvordan du leder på en ny måde, hvilke strukturer og mekanismer der kommer til at gøre sig gældende, og hvad fremtidens medarbejdere bliver motiveret af.

På kurset lærer du, hvordan du leder dine medarbejdere med afsæt i en ny organisationsform – og du lærer hvordan ”Future of Work” ser ud.

Få indblik i fremtidens lederskab:

Lær om din rolle og adfærd som moderne leder
Forstå karaktertrækkene ved den moderne organisation 
Forstår den taktiske eksekvering og de nye tools
Lær om de vitale lederredskaber: Meningsfyldt information, relationer og deltagende lederskab

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset er for dig, der er erfaren leder med strategisk og taktisk ansvar for forretning, leverancer og/eller mennesker. Erfaring med klassiske organisationer er en fordel.

Indhold

Kursets ledelsesfaglige udgangspunkt er bl.a. Frederic Laloux’s tanker om den moderne organisation (udtrykt i bogen ”Reinventing Organisations”) og tankerne om Future of Work og Holacracy. Vi tager et opgør med den klassiske ledelsesform og med hierarkiet, for i stedet at skabe en ledelse og organiseringsform der er relevant i en tid med mange forandringer og med behov for en større forståelse for helheden og for dynamikken i organisationen.

Kurset gennemgår karaktertrækkene for den moderne ledelsesform, for den moderne organisation og de selv-organiserende teams og anviser, hvordan du sikrer taktisk eksekvering og en dagligdag af konstant dynamik. Vi kommer også til at tale om relationer og deltagende lederskab, som vitale redskaber for at skabe en dynamisk arbejdsplads.

Undervisningsform

Kurset tager udgangspunkt i, hvordan du organiserer og leder i en tid, hvor alt i stigende grad er omskifteligt, uforudsigeligt og komplekst. Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj interaktion med og mellem deltagerne.

Underviser

Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard

Erik har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er forfatter til bogen ”The Responsive Leader” og snart aktuel med bogen ”Teal Dots in an Orange World”. Han er gæsteforelæser på CBS, en efterspurgt foredragsholder og er uddannet ingeniør og med en efterfølgende EBA i cross-cultural project management.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes over 3 dage, de to første i direkte forlængelse af hinanden og den tredje ca. en måned senere.

Inkluderet i prisen er undervisning, forplejning og kursusmaterialer.


Tilmelding

3 dage
Pris 16.200 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.500 kr. (ex. moms)

se alle lederuddannelser (5)