Tilbage til oversigten

Future of Work

Få indblik i mindset, metode og modeller til at lede på en ny og fremtidsorienteret måde. Kurset afholdes med 1 dag fysisk fremmøde og 4 online virtuelle moduler og tager bl.a. afsæt i, hvordan du leder i en tid med mange forandringer og ændrede arbejdsformer.

Alt tyder på, at vi bevæger os væk fra den klassiske funktionelle og hierarkiske organisation og hen imod organisationer, som er fladere, mere selvorganiserende, mere agile og langt mere tilpasningsstærke. Nye måder at arbejde på er accelereret under den nuværende krisesituation, hvor virtuelt arbejde og asynkront samarbejde er blevet next normal.

Tilsvarende ændrer lederrollen sig og kræver en ny adfærd, der er mere holistisk, faciliterende og deltagende. Som leder har du muligheden for at påvirke og skabe fremtidens arbejdsplads. Det forudsætter, at du har indsigt i, hvordan du leder på en ny måde, hvilke strukturer og mekanismer der kommer til at gøre sig gældende, og hvad fremtidens medarbejdere bliver motiveret af.

På kurset lærer du, hvordan du leder dine medarbejdere med afsæt nye metoder og modeller – og du lærer hvordan ”Future of Work” ser ud.

Kurset afholdes med 1 dag fysisk fremmøde og 4 online virtuelle moduler, så der er rig lejlighed til at anvende værktøjerne i praksis og få feedback undervejs. Da kurset afholdes virtuelt med fokus på interaktion med og mellem deltagerne, får du samtidig hands-on erfaring med at udnytte den virtuelle samarbejdsform både effektivt og levende.


Få indblik i fremtidens lederskab:

Lær om din rolle og adfærd som moderne leder
Forstå karaktertrækkene ved den moderne organisation 
Få viden om taktisk eksekvering og de nye, virtuelle tools til møder, dialoger, samarbejde og præsentationer - og strategiarbejde
Lær om hvordan du inddrager, lytter og eksperimenterer dig frem til fremtidens arbejdsform

 

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Kurset er for dig, der er erfaren leder med strategisk og taktisk ansvar for forretning, leverancer og/eller mennesker. Erfaring med klassiske organisationer er en fordel.

Indhold

Kursets ledelsesfaglige udgangspunkt er bl.a. Frederic Laloux’s tanker om den moderne organisation (udtrykt i bogen ”Reinventing Organisations”) og tankerne om Future of Work og Holacracy. Vi tager et opgør med den klassiske ledelsesform og med hierarkiet, for i stedet at skabe en ledelse og organiseringsform der er relevant i en (krise)tid med mange forandringer og med behov for en større forståelse for helheden og for dynamikken i organisationen.

Kurset gennemgår karaktertrækkene for den moderne ledelsesform, for den moderne organisation og de selv-organiserende teams og anviser, hvordan du sikrer taktisk eksekvering og en dagligdag af konstant dynamik. Vi kommer også til at tale om relationer og deltagende lederskab, som vitale redskaber for at skabe en dynamisk arbejdsplads.

Undervisningsform

Kurset tager udgangspunkt i, hvordan du organiserer og leder i en tid, hvor alt i stigende grad er omskifteligt, uforudsigeligt og komplekst.

Kurset afholdes med 1 dag fysisk fremmøde og med 4 onlinemoduler fra kl. 9-12. Vi mødes virtuelt over 4 formiddage (hver 14. dag igennem knap 3 måneder) i små hold.

Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj interaktion med og mellem deltagerne.

Praktiske oplysninger

Kurset afholdes med 1 dag fysisk fremmøde og med 4 virtuelle moduler fra kl. 9-12 (ca. hver 14. dag over en periode på knap 3 måneder). Den første gang mødes vi fysisk en hel dag, så vi kan se hinanden i øjnene og opleve det fysiske nærvær i gruppen. Derefter fortsætter møderne online i tre timer ad gangen (4 gange). På den måde kan vi mødes kontinuerligt igennem en længere periode uden at blive belastet af unødig rejseaktivitet. 

Du vil som deltager få tilsendt login og tilgår kurset fra din PC.

Underviser

Martin Ellemann Olesen

Martin Ellemann Olesen

Martin har over 20 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, senior manager, afdelings- og projektleder. Martin driver på 10 år en rådgivningsvirksomhed inden for Future of Work og har været med til at introduceret nye måder at arbejde en lang række både større og mindre organisationer. Martin har en Executive Master i Management Development (MMD) fra CBS med speciale i hvordan introduktionen af Agile kan skabe nye effekter gennem samspil mellem ledere, medarbejdere og konsulenter. Martin har desuden en række certificeringer og akkrediteringer inden for ledelse og ledelsesværktøjer.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Betaling

Alle priser er inkl. materialer og forplejning – men ekskl. moms, transport og ophold, medmindre andet er anført.

Fakturering sker typisk 5 uger før opstart. Ønsker du at blive faktureret med det samme, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding. Ønsker du at betale med kreditkort, bedes du give besked om dette i bemærkningsfeltet ved tilmelding, eller skrive til os på kurser@lederne.dk efter tilmelding.

Lederne KompetenceCenter forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

Betalingsbetingelser er 14 dage netto fra fakturadato. Ved manglende betaling pålægges renter pr. påbegyndt måned. Vær opmærksom på, at manglende rettidig betaling kan resultere i udelukkelse fra det købte forløb og eksamen.

Afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) kan ske vederlagsfrit indtil fem uger før forløbets start. Det sker ved at sende en mail til kurser@lederne.dk. Den fulde pris betales, hvis afmelding (eller anmodning om at blive flyttet til et andet hold) sker senere end fem uger før forløbets start.

Lederne KompetenceCenter CVR nr.: 25 13 25 72

Tilmelding

1 fysisk dag samt 4 online-møder
Pris 15.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 14.300 kr. (ex. moms)

Fremtidens ledelse - signaler og scenarier

På denne 1-dags workshop får du viden om, hvilke trends der kommer til at påvirke din organisation i de kommende år og indsigt i hvad du som leder kan gøre allerede nu for at påvirke retningen.