Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Fremtidens lederskab

4.5 (49 bedømmelser)

Skab værdi for din organisation med ny viden og konkrete værktøjer til at forstå fremtiden og lede forandringer, vækst og trivsel.

Lige nu ændres betingelserne for organisationer, ledere og medarbejdere med stor hast. Det stiller store krav til dig som leder, og det kræver et nyt mindset og en ny måde at lede på.

Fremtidens Lederskab klæder dig på til at blive en fremtidsorienteret leder og udvikler dit personlige lederskab, så du kan stå i spidsen for vækst og trivsel i en hastigt foranderlig tid. Du lærer at skabe en kultur, der tager udgangspunkt i tillid, inddragelse og respekt, og som understøtter innovation og høj performance.

I et trygt, lærende og kreativt miljø giver vi dig inspiration og nye værktøjer, som udfordrer vanetænkning og forældede antagelser. Og vi hjælper dig til at se helt nye muligheder i fremtiden, så du ikke bare optimerer, men gentænker din strategi og dit lederskab. 

Bliv klædt på til at lede i en verden af konstant forandring

Udvid din værktøjskasse med fremtidens ledelseskompetencer

Få indsigt i, hvordan den digitale udvikling påvirker forbrugere, forretning og ledelse
Få konkrete værktøjer til at bryde vanetænkning og udvikle din adfærd og dit tankesæt
Lær at arbejde struktureret med innovation og forstå forandringsprocesser
 Lav en trin-for-trin handlingsplan og bliv en af fremtidens forandringsagenter

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Fremtidens Lederskab er et personligt lederudviklingsforløb for dig som er modig, åben, nysgerrig og har viljen til at rykke dig. Du ved, at du som leder skal skabe de bedste muligheder for at få det potentiale, der er i din virksomhed og hos dine medarbejdere til at udfolde sig. Du er parat til at blive den visionære, entreprenante og fremtidsrettede spydspids i din virksomhed. Og du ved, at det kræver en ny måde at tænke ledelse og strategi. 

Indhold

Fremtidens Lederskab afholdes som eksternat og varer i alt 6 hele dage fordelt på 3 moduler af 2 dage hver. Den første undervisningsdag omfatter middag om aftenen.

Undervisningen varetages af en gennemgående underviser og desuden deltager gæsteundervisere med kortere indlæg. 

Mellem hvert modul mødes deltagerne i mindre grupper. Her giver I hinanden gensidig sparring og I arbejder med jeres personlige udviklingsplan og får opbakning fra gruppen til at holde fokus på jeres mål.

I programmet indgår desuden deltagelse på 2 LederLounges efter frit valg. Se programmet her. En LederLounge varer en halv dag og giver dig ekstra inspiration og mulighed for netværk med en bredere kreds af ledere. Desuden får du som deltager på Fremtidens Lederskab et gratis abonnement på Ledelse i Dag. Ledelse i Dags artikeldatabase giver nye vinkler og perspektiver på ledelse i en dansk og international sammenhæng og skrives i samarbejde med førende forskere og ledelseseksperter fra ind- og udland.

Uddannelsen består af i alt 7 hele dages undervisning.

Som afslutning på forløbet udarbejder du en personlig udviklingsplan samt en business case, der fokuserer på, hvordan du implementerer de ønskede ændringer i din organisation.

Fremtidens lederskab

Modul 1: Disrupt dig selv
Future of Work & Future of World
Ledelsestrends og -tendenser
Formål, flow og succes
Mod, nysgerrighed og kreativt kaos
Mindset & Heartset

Gæst: Kim Jong Andersen, Director i EY og grundlægger af JONG med indlæg om den teknologiske og digitale udvikling og indvirkning på forretning og ledelse.

Opgave: Start din personlige udviklingsplan

 

Mellem modulerne:
Sparring og arbejde med personlig udviklingsplan i mindre grupper.


Modul 2: Det responsive lederskab
Robusthed & sårbarhed
Det integrale verdenssyn
Emotionel intelligens, relationer og empati
Organiseringsstrukturer, power og ansvarlighed
Fremtidsorienteret ledelsesadfærd

Opgave: Din personlige udviklingsplan

Mellem modulerne:
Sparring og arbejde med personlig udviklingsplan i mindre grupper.

 

Modul 3: Fremtidens forandringsagent

Det entreprenante lederskab
Innovation og kreativitetsprocesser
Bæredygtig ledelse og social business
Business design
Værdier og motivation
Ledelse af forandringer

Gæst: Kim Baden-Kristensen, CEO i Brain+ med indlæg om motivation fra et neuro-science perspektiv med fokus på ledelse.

Opgave: Business case - implementering i din organisationUndervisningsform

Undervisningsform
Fremtidens Lederskab tager udgangspunkt i de vigtigste megatrends, du som leder skal navigere efter i en tid, hvor alt i stigende grad er omskifteligt, uforudsigeligt og komplekst. Du får indblik i det mindset og den adfærd, du som leder skal mestre i fremtiden for at lykkes, og du får en helt ny værktøjskasse til dit personlige lederskab.

I undervisningen inddrager vi de nyeste ledelsesteorier og -tanker, bl.a. Responsive Leadership, Exponential Organisations, The Future of Work og Simon Sineks ledelsestanker. Undervisningen er en kombination af indlæg, feedback, øvelser, træning, cases og teori og tager udgangspunkt i din ledelsessituation og virksomhed.  Forløbet er baseret på en kombination af indlæg, cases, gæsteindlæg og praktiske procesøvelser med en høj interaktion med og mellem deltagerne. 

Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og et trygt og tillidsfuldt forum for personlig udvikling, og vi har derfor maks. 16 deltagere på hvert hold. 

Holdet inddeles i mindre grupper som mellem modulerne arbejder med den personlige udviklingsplan og hjælper hinanden med at holde fokus på den samt give hinanden gensidig sparring. På de to LederLounges får du mulighed for yderligere inspiration og sparring med en bredere kreds af ledere.


Underviser

Sandja Brügmann

Sandja er internationalt anerkendt ledelsesekspert med en innovativ tilgang til ledelse og forretning. Hun er ekstern lektor på University of Colorado Boulder’s Masters of the Environment, hvor hun underviser i Conscious Leadership. Hun er del af Brain Trust panelet hos Leading Humans og Leadership Transformations Facilitator i Inclusive Leadership ved Living Institute. Desuden er hun en af de 100 bidragende ”guruer” i Gurubogen, der handler om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer, forplejning, to LederLounges og abonnement på Ledelse i Dag.  

Undervisningen finder sted kl. 9-16.30. Der vil være middag for holdet efter den første undervisningsdag. 

Bestil opkald om tilmelding eller rådgivning

Ja tak, ring til mig

Tilmelding

6 dage
Pris 32.800 kr. (ex. moms)
Medlemspris 29.000 kr. (ex. moms)

Relaterede uddannelser i ledelse (5)

Virksomhedsinternt forløb