Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Fremtidens lederskab

Skab værdi for din organisation med ny viden og konkrete værktøjer til at forstå fremtiden og lede forandringer, vækst og trivsel.

Lige nu ændres betingelserne for organisationer, ledere og medarbejdere med stor hast. Det stiller store krav til dig som leder, og det kræver et nyt mindset og en ny måde at lede på.

Fremtidens Lederskab klæder dig på til at blive en fremtidsorienteret leder og udvikler dit personlige lederskab, så du kan stå i spidsen for vækst og trivsel i en hastigt foranderlig tid. Du lærer at skabe en kultur, der tager udgangspunkt i tillid, inddragelse og respekt, og som understøtter innovation og høj performance.

I et trygt, lærende og kreativt miljø giver vi dig inspiration og nye værktøjer, som udfordrer vanetænkning og forældede antagelser. Og vi hjælper dig til at se helt nye muligheder i fremtiden, så du ikke bare optimerer, men gentænker din strategi og dit lederskab. 

Få indsigt i nogle af de afgørende ledelsesbegreber, du bliver nødt til at forholde dig til fremover

Få konkrete værktøjer til at bryde vanetænkning og udvikle din adfærd og dit tankesæt 
Forstå din nye rolle som leder, hvor nysgerrighed og relationer er vigtige afsæt 
Lær at arbejde struktureret med innovation og skab fremtidsorienterede forandringer og bæredygtig vækst
 Lav din personlige udviklingsplan og bliv en af fremtidens forandringsagenter

Brug for hjælp?

3283 3610
Gratis morgenmøde 12.04.18
Tilmeld dig nu

Målgruppe

Fremtidens Lederskab er et personligt lederudviklingsforløb for dig som er modig, åben, nysgerrig og har viljen til at rykke dig. Du ved, at du som leder skal skabe de bedste muligheder for at få det potentiale, der er i din virksomhed og hos dine medarbejdere til at udfolde sig. Du er parat til at blive den visionære, entreprenante og fremtidsrettede spydspids i din virksomhed. Og du ved, at det kræver en ny måde at tænke ledelse og strategi. 

Indhold

Fremtidens Lederskab afholdes som eksternat og varer i alt 6 hele dage fordelt på 3 moduler af 2 dage hver. Den første undervisningsdag omfatter middag om aftenen.

Mellem hvert modul mødes deltagerne i mindre grupper. Her giver I hinanden gensidig sparring og I arbejder med jeres personlige udviklingsplan og får opbakning fra gruppen til at holde fokus på jeres mål.

I programmet indgår deltagelse på 2 LederLounges: Anette Prehn og Imran Rashid Om ledelse i en digital verden og Svend Brinkmann Om værdier, som hver varer en halv dag. Det giver dig ekstra inspiration og mulighed for netværk med en bredere kreds af ledere.

I alt 7 hele dages undervisning.

Som afslutning på forløbet udarbejder du en personlig udviklingsplan samt en business case, der fokuserer på, hvordan du implementerer de ønskede ændringer i din organisation.

Inspiration:

LederLounge: Om ledelse i en digital verden

 

Modul 1: Disrupt dig selv
Future of Work & Future of World
Ledelsestrends og -tendenser
Mod, nysgerrighed og kreativt kaos
Mindset & Heartset

Opgave: Start din personlige udviklingsplan

 

Mellem modulerne:
Sparring og arbejde med personlig udviklingsplan i mindre grupper.


Modul 2: Det responsive lederskab
Robusthed & sårbarhed
Det integrale verdenssyn
Emotionel intelligens, relationer og empati
Fremtidsorienteret ledelsesadfærd

Opgave: Din personlige udviklingsplan

Mellem modulerne:
Sparring og arbejde med personlig udviklingsplan i mindre grupper.

 

Inspiration:

LederLounge: Om værdier

 

Modul 3: Fremtidens forandringsagent

Det entreprenante lederskab
Innovation og kreativitetsprocesser
Bæredygtig ledelse og social business
Værdier og motivation

Opgave: Business case - implementering i din organisationUndervisningsform

Undervisningsform
Fremtidens Lederskab tager udgangspunkt i de vigtigste megatrends, du som leder skal navigere efter i en tid, hvor alt i stigende grad er omskifteligt, uforudsigeligt og komplekst. Du får indblik i det mindset og den adfærd, du som leder skal mestre i fremtiden for at lykkes, og du får en helt ny værktøjskasse til dit personlige lederskab.

I undervisningen inddrager vi de nyeste ledelsesteorier og -tanker, bl.a. Responsive Leadership, Exponential Organisations, The Future of Work og Simon Sineks ledelsestanker. Undervisningen er en kombination af indlæg, feedback, øvelser, træning, cases og teori og tager udgangspunkt i din ledelsessituation og virksomhed.  

Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og et trygt og tillidsfuldt forum for personlig udvikling, og vi har derfor maks. 16 deltagere på hvert hold. 

Holdet inddeles i mindre grupper som mellem modulerne arbejder med den personlige udviklingsplan og hjælper hinanden med at holde fokus på den samt give hinanden gensidig sparring. På de to LederLounges får du mulighed for yderligere inspiration og sparring med en bredere kreds af ledere.


Underviser

Sandja Brügmann

Sandja er internationalt anerkendt ledelsesekspert med en innovativ tilgang til ledelse og forretning. Hun er ekstern lektor på University of Colorado Boulder’s Masters of the Environment, hvor hun underviser i Conscious Leadership. Hun er del af Brain Trust panelet hos Leading Humans og Leadership Transformations Facilitator i Inclusive Leadership ved Living Institute. Desuden er hun en af de 100 bidragende ”guruer” i Gurubogen, der handler om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer, forplejning samt to LederLounges.

Undervisningen finder sted kl. 9-16.30. Dog er der middag for holdet efter den første undervisningsdag. 

Tilmelding

7 dage
Pris 38.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 35.000 kr. (ex. moms)

Relaterede uddannelser i ledelse (6)

Virksomhedsinternt forløb