Tilbage til oversigten

Forandringsledelse

4.5 (23 bedømmelser)

Lær at anvende involvering som et strategisk redskab til at skabe succesfulde forandringer. Få styrket dine evner til at drive god forandringsledelse, som motiverer dine medarbejdere til at samarbejde og skabe nye løsninger og handling.

I forandringsarbejdet er dine medarbejdere den egentlige eksekveringskraft. Vil du drive succesfuld forandringsledelse, skal du derfor turde involvere dine medarbejdere i forandringsprocessen og give dem indflydelse og ansvar.

Kurset i forandringsledelse giver dig en grundlæggende forståelse for, hvorfor forandringer fejler, og hvad det kræver at undgå faldgruberne. Dit lederskab bliver rustet med viden om motivation og menneskelige dynamikker, og du får praksisnære redskaber til at lede forandringer og sætte rammerne for at du og dine medarbejdere lykkes sammen. 

Involvér dine medarbejdere og vend modstand mod forandringer til følgeskab 

Lær at designe og drive forandringer, der gør medarbejderne til medspillere
Kommunikér så forandringerne giver mening for dine medarbejdere
Bliv klædt på til at fastholde fremdriften og tempoet i afprøvningen af nye løsninger
Lær, hvordan du holder medarbejdernes motivation i top gennem komplekse forandringsprocesser
Få indsigt i forskellige involveringsmodeller og risikoanalysen
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe 
Kurset er for ledere, mellemledere og teamledere, der ønsker at gøre medarbejderne til aktive medspillere i realiseringen af forandringer.

Indhold og undervisning

Al forskning peger på, at mange forandringer fejler, fordi medarbejderne ikke forstår formålet med forandringen og ikke har indflydelse nok på de løsninger, som de får ansvar for at føre ud i livet. Det påvirker deres motivation og lyst til at tage ansvar og stille deres viden, kompetence og erfaring til rådighed for teamet og organisationen.

Omdrejningspunktet for dette kursus er involvering, og hvordan du sikrer at dine medarbejdere har en betydningsfuld rolle i forandringsprocessen. Over to dage arbejder vi med, hvordan du som leder kan lykkes med at drive forandringsprocesser, hvor medarbejderne støtter op om processen og reelt bidrager til realiseringen af strategien.

Undervisning
Undervisningen tager afsæt i den nyeste viden inden for motivation, forandringsledelse og procesdesign og veksler mellem oplæg, øvelser og cases.

Du får mulighed for at arbejde med egne udfordringer samt videndele og sparre med de andre deltagere.

Du bliver introduceret til et konkret procesdesign, så du kan gå hjem og arbejde med det lærte med det samme. Du får inspiration og praksisnære greb, så du står stærkt i ledelsen af involverende og agile forandringsprocesser.

Underviser

Heidi Friis

Heidi Friis

Heidi har lang erfaring med strategi, forandringsledelse og motivation. Hun har været direktør og ejer af et kommunikationsbureau. I de seneste 10 år har hun arbejdet som ledelsesrådgiver og facilitator for topledere, mellemledere og projektledere. Hun er uddannet cand.comm.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Afholdes uden overnatning.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

se alle kurser i ledelse (12)