Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Erik Korsvik Østergaard Om delegering

Bliv klog på, hvilke muligheder du som leder har for at delegere, og hvordan det distribuerede lederskab virker - og lær det på den sjoveste måde, nemlig ved at spille ”delegation poker”. 

Delegering handler ikke blot om, at ”jeg gør det”, eller ”du gør det”. Der findes faktisk 7 forskellige niveauer at delegere på. Som leder gør du klogt i at sætte så mange af dine medarbejderes kompetencer i spil og distribuere ledelse af opgaveløsningen ud.

Erik Korsvik Østergaard gennemgår, hvorfor det ”distribuerede” lederskab virker stærkt og giver en simpel men effektiv metode til kortlægning og forventningsafstemning af delegering, mandat, autorisation og autoritet. Hør, hvordan man etablerer det distribuerede lederskab, og hvordan man delegerer opgaver uden at føle, at man mister indflydelse og retningssans.

I dag er indflydelse, forretningsforståelse, getting-things-done og specialistkompetencer ikke længere kun noget, der findes hos den enkelte leder. Moderne virksomheder udnytter det distribuerede lederskab og de interne netværk til at være mere kreative og innovative, og komme med andre – og bedre – teambaserede løsninger, end en traditionel topstyret organisation kan skabe.

Bliv bevidst om, hvordan du tager beslutninger om delegering, og hvilke muligheder du har som leder. Hør, hvad der skal til for at skabe agile medarbejderteams, hvor ansvar og delegering er klarlagt – og oplev det gennem et effektivt værktøj, nemlig Delegation Poker. Spillet får du med hjem, så du kan bruge det til at afklare og afstemme delegering i dit team efterfølgende.Brug for hjælp?

3283 3610
LederLounge Event
Tilmeld dig nu

 

Erik Korsvik Østergaard har over 15 års erfaring med ledelse og udvikling af organisationer både som rådgiver, afdelings- og projektleder. Han er gæsteforelæser på CBS og IT-Universitetet samt foredragsholder. Erik er uddannet ingeniør og har en EBA i cross-cultural project management.

Erik Korsvik Østergaard LederLounge

Dagens program

Eftermiddagen giver tid til inspirerende indlæg, netværk og refleksion.

Kl. 12.30 – 13.00: Registrering og sandwich
Kl. 13.00 – 14.30:

Indlæg ved Erik Korsvik Østergaard

Kl. 14.30 – 15.00: Kaffe og netværk
Kl. 15.00 – 16.30:

Indlæg ved Erik Korsvik Østergaard

Kl. 16.30: Farvel og på gensyn

Tilmelding

12.30 - 16.30
Pris 1.695 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.525 kr. (ex. moms)