Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Erhvervsøkonomi

God økonomi er grundlag for en sund forretning.  

På faget erhvervsøkonomi får du redskaber der sætter dig i stand til at overskue helheden i virksomhedens økonomi. Du lærer at håndtere virksomhedens økonomiske planlægning, finansiering og økonomistyring.

Du bliver desuden i stand til at analysere og vurdere udbud og efterspørgsel, forskellige typer indtægter samt omkostnings- og afsætningsforhold. Dermed bliver du i stand til at håndtere de mange parametre, der spiller ind på god økonomisk planlægning og styring.  

Få styr på økonomien

Lær at læse vigtige økonomiske nøgletal 
Lær at forstå virksomhedens afsætnings- og omkostningsforhold
Få gode redskaber til budgettering
Få indsigt i investering og finansiering

 

Vi tilbyder også dette forløb som jobrettet uddannelse til dig, der er ledig.
Tag Erhvervsøkonomi som del af en akademiuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu
Anvendt økonomi

 

Målgruppe:
Akademifaget er målrettet dig, der har behov for at kunne gennemskue økonomiske nøgletal og har behov for redskaber, som sætter dig i stand til at handle  på baggrund af disse økonomiske tal.    

Underviser

Peter Nordgaard

Peter har de sidste 25 år arbejdet med økonomistyring og de sidste 20 år undervist i økonomistyring, regnskab, supply chain management og management control. Han kombinerer praktisk indsigt med teori og øvelser. Peter har desuden lang bestyrelseserfaring, og er ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier.

Økonomisk tilskud - SVU

Akademifaget er SVU-berettiget (statens voksenuddannelsesstøtte). SVU er en støtte som din virksomhed kan søge til at dække dele af din løn, mens du er under uddannelse.

Læs mere om SVU

Praktiske oplysninger

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX og HF)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Faget er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Vi samarbejder med KEA, IBA og VIA

Som statslige uddannelsesinstitutioner har KEA, IBA og VIA udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau og denne ydelse leveres i dette tilfælde i samarbejde med Lederne KompetenceCenter.

Københavns Erhvervsakademi IBA Erhvervsakademi Kolding VIA University College

Tilmelding

6 dage
Pris 15.950 kr. (ex. moms)

Relaterede akademifag (13)

Virksomhedsinternt forløb