Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Effektiv planlægning i hverdagen

4.4 (160 bedømmelser)

Planlæg dit arbejde optimalt og bliv mere effektiv, mindre stresset og få mere overskud - både før, under og efter arbejdsdagen.

Har du ofte en følelse af at være bagud og at tiden ikke helt slår til? Nutidens vidensmedarbejdere oplever ofte travle dage, hvor opgaverne står i kø, og hvor både mailboksen og skrivebordet aldrig er tomt. På dette kursus får du indsigt i, hvordan du kan håndtere dette gennem forbedret planlægning.  

Ved hjælp af en række nye planlægningsværktøjer lærer du at opbygge gode arbejdsvaner og skabe bedre struktur i både elektroniske og fysiske dokumenter og informationer.

Få konkrete metoder til at arbejde mere effektivt i Outlook
Bliv i stand til at skærpe din koncentration og prioritere bedre

Frigiv tid og energi til de mere udviklende, værdiskabende og sjovere opgaver

 

OBS: Da meget af undervisningen tager udgangspunkt i Outlook, anbefales det, at du har dette mailsystem installeret på din computer.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu
Forandringsledelse i praksis

Målgruppe
Dette kursus er ikke kun for ”rodehovedet”, men også de mere velstrukturerede medarbejdere, som ofte ubevidst bruger for meget energi på at styre og have kontrol. Du har brug for at organisere din arbejdsdag mere effektivt og skabe en mindre presset hverdag.

Kursets indhold

Kurset giver dig værktøjer til at skabe det nødvendige overblik, der skal til for at løse de daglige opgaver i den mest effektive rækkefølge. Målet er at frigive administrativ tid og energi, så tidsforbruget i forbindelse med driftsmæssige opgaver minimeres, og du samtidig oplever en følelse af at være i kontrol og på forkant med aktiviteterne.

På kurset får du værktøjer til at:

  • Træffe beslutninger hurtigere
  • Håndtere tidsrøvere
  • Frigive tid via ”gør det nu” princippet
  • Være mere på forkant og undgå ”i sidste øjeblik”
  • Udnytte og bruge de elektroniske planlægningsværktøjer, som du har i dit mailprogram 

Undervisningsform 
På kurset skifter vi mellem oplæg og praktiske øvelser på din egen medbragte computer, hvor du får vejledning i at bruge de elektroniske planlægningsværktøjer i Outlook eller Notes, så de kan tilrettes og implementeres med det samme.

IT-værktøjer til brug i undervisningen
Som udgangspunkt vil der blive lagt vægt på, at kursusindholdet er rettet mod opbygning af gode arbejdsvaner, hvorfor dine IT-værktøjer som udgangspunkt er underordnede. Men da de fleste kursister bruger Outlook, vil der være en overvægt af tips og metoder til Outlook.

Funktionaliteten i Gmail og MAC er lidt mere begrænset, men kan sagtens bruges til formålet. Dog vil vi gerne sikre, at dine Gmail eller MAC-værktøjer fra starten af kursusdagen er sat korrekt op, så der ikke skal bruges unødig tid herpå. Vi sætter dig derfor i forbindelse med underviseren forinden for at sikre dette.

Undervisere

Jonna Baagøe

Jonna er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Hun har som effektivitetskonsulent siden 2005 været med til at udvikle ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Jonna er uddannet merkonom i organisation og strategi.

Keld Juhl Jensen

Keld er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Han har tidligere arbejdet som marketing- og divisionschef og har en bred erfaring inden for international ledelse. Keld er uddannet civiløkonom og har en HD i afsætning.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Der er max. 12 deltagere på holdet, så vi sikrer optimalt fokus på hver deltager.

Mødetid
Kurset starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.30

Du skal medbringe egen PC på kurset.

Tilmelding

09.00 - 16.30
Pris 5.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 5.300 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (11)

Virksomhedsinternt forløb