Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Effektiv planlægning i hverdagen

4.2 (51 bedømmelser)

Planlæg dit arbejde optimalt og bliv mere effektiv, mindre stresset og få mere overskud - både før, under og efter arbejdsdagen.

Har du ofte en følelse af at være bagud og at tiden ikke helt slår til? Nutidens vidensmedarbejdere oplever ofte travle dage, hvor opgaverne står i kø, og hvor både mailboksen og skrivebordet aldrig er tomt. På dette kursus får du indsigt i, hvordan du kan håndtere dette gennem forbedret planlægning.

Ved hjælp af en række nye planlægningsværktøjer lærer du at få bedre struktur i både elektroniske og fysiske dokumenter og informationer, så du samtidig bliver i stand til at skærpe din koncentration og prioritere bedre. Du træffer hurtigere beslutninger, og når du fjerner de daglige frustrationer, frigiver du samtidig tid og energi til de mere udviklende, værdiskabende og sjovere opgaver.

Kurset er til dig, der har brug for at organisere din arbejdsdag mere effektivt og gerne vil skabe en mindre presset hverdag.

Målgruppen for dette kursus er ikke kun ”rodehovedet”, men også de mere velstrukturerede medarbejdere, som ofte ubevidst bruger for meget energi på at styre og have kontrol.

Brug for hjælp?

3283 3610
Sommerrabat* spar 20 %
Tilmeld dig nu

Indhold og udbytte

Kurset giver dig værktøjer til at skabe det nødvendige overblik, der skal til for at løse de daglige opgaver i den mest effektive rækkefølge. Målet er at frigive administrativ tid og energi, så tidsforbruget i forbindelse med driftsmæssige opgaver minimeres, og du samtidig oplever en følelse af at være i kontrol og på forkant med aktiviteterne.

På kurset får du værktøjer til at:
• Træffe beslutninger hurtigere
• Håndtere tidsrøvere
• Frigive tid via ”gør det nu” princippet
• Være mere på forkant og undgå ”i sidste øjeblik”
• Udnytte og bruge de elektroniske planlægningsværktøjer, som du har i dit mailprogram 

Undervisningsform 
På kurset skifter vi mellem oplæg og praktiske øvelser på din egen medbragte PC, hvor du får vejledning i at bruge de elektroniske planlægningsværktøjer i Outlook eller Notes, så de kan tilrettes og implementeres med det samme.

Undervisere

Jonna Baagøe

Jonna er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Hun har som effektivitetskonsulent siden 2005 været med til at udvikle ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Jonna er uddannet merkonom i organisation og strategi.

Keld Juhl Jensen

Keld er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Han har tidligere arbejdet som marketing- og divisionschef og har en bred erfaring inden for international ledelse. Keld er uddannet civiløkonom og har en HD i afsætning.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning. Der er max. 12 deltagere på holdet, så vi sikrer optimalt fokus på hver deltager.

Mødetid
Kurset starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.30

Du skal medbringe egen PC på kurset.

* Rabatten er fratrukket prisen, og den kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gælder for alle datoer, du skal bare have tilmeldt dig inden den 11. august.

Tilmelding

09.00 - 16.30
Pris 4.700 kr. (ex. moms)
Medlemspris 4.200 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (10)