Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

E-learning: SCRUM™ Product Owner

Scrum™ Product Owner kurset gør dig i stand til at varetage Scrum Product Owner rollen i professionel sammenhæng. Kurset giver samtidig den internationalt anerkendte certificering Scrum™ Product Owner Certified.

SPOC™ kurset hjælper dig med at udvikle og konsolidere forståelse af, hvad der driver værdi fra dine produkter – fra styring af interessenter til release, planlægning og leverance. Scrum Product Ownerens rolle er at styre releases og maksimere værdien af produkter og systemer.

Kurset foregår online via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Du modtager desuden den officielle manual samt kursusmateriale med posten.

Målgruppe
Scrum Product Owner™ er målrettet dig, der er ansvarlig for de overordnede forretningsmæssige krav i Scrum projekter. (voice of the customer)

Pris
Prisen for dette online kursus er 8.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610
Scrum™ Product Owner certified
E-learning Project Management

Forudsætninger

Der er ingen krav til forudsætninger for at tage dette kursus.

Certificeringer indenfor SCRUM

Du kan tage flere forskellige certificeringer indenfor Scrum™. De relaterer sig hver især til forskellige roller og ansvar i et projekt. Hvilke du skal vælge afhænger af den opgave, du har i projektorganisationen:

• Scrum Developer™ henvender sig til dig, der skal arbejde i et Scrum team eller som samarbejder med et Scrum team. Indgangen til Scrum, som sikrer at du ved nok om metoden til effektivt at kunne levere til projekter der ledes efter den. (dedicated team)

• Scrum Master™ er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt. (servant leadership)

• Scrum Product Owner™ er målrettet dig, der er ansvarlig for de overordnede forretningsmæssige krav i Scrum projekter. (voice of the customer). og du vil typisk være ansat på forretningssiden i virksomheden.

Undervisningsform

Kurset foregår online via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset. Du modtager desuden den officielle manual samt kursusmateriale med posten.

Sprog

• Video: På dansk, men med engelske termer.
• Manual: På dansk.
• Eksamen: Tages på engelsk.

Samarbejdspartnere

PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Ledernes KompetenceCenter tilbyder dette online kursus i samarbejde med Mentorix.

 

   Mentorix