Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

E-learning: SCRUM™ Master

Det er den mest udbredte best practice metode til agil projektledelse og produktionsstyring verden over.

I sporten rugby er Scrum en måde til at få bolden i spil på igen efter et stop. Deraf navnet på metoden, der typisk anvendes til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor, hvor produkt-specifikationer og krav ændres løbende.

Det er et udpræget fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på massiv best practice viden og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Læringsmål
Kurset sætter dig i stand til at varetage Scrum Master rollen i professionelle sammenhæng.

Scrum Master guider, faciliterer og underviser Scrum praksis til alle involverede i projektet, rydder hindringer for holdet, og sikrer, at Scrum-processer følges.

Målgruppe
Scrum Master™ er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt. (servant leadership).

Pris
Prisen for dette online kursus er 8.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610
Scrum™ Master certified
E-learning Project Management

Forudsætninger

Det anbefales, at du tager en Scrum Developer Certified certificering inden, men dette er ikke et krav.

Certificeringer indenfor SCRUM

Du kan tage flere forskellige certificeringer indenfor Scrum™. De relaterer sig hver især til forskellige roller og ansvar i et projekt. Hvilke du skal vælge afhænger af den opgave, du har i projektorganisationen:

• Scrum Developer™ henvender sig til dig, der skal arbejde i et Scrum team eller som samarbejder med et Scrum team. Indgangen til Scrum, som sikrer at du ved nok om metoden til effektivt at kunne levere til projekter der ledes efter den. (dedicated team)

• Scrum Master™ er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt. (servant leadership)

• Scrum Product Owner™ er målrettet dig, der er ansvarlig for de overordnede forretningsmæssige krav i Scrum projekter. (voice of the customer). og du vil typisk være ansat på forretningssiden i virksomheden.

Undervisningsform

Kurset foregår online via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Eksamen

• Online eksamen
• 2 timers multiple choice eksamen med 100 spørgsmål.
• Det er en overvåget online eksamen.
• Cirka 95 % består denne eksamen.

Sprog

• Video: På dansk og engelsk
• Manual: På dansk eller engelsk
• Eksamen: Tages på engelsk.

Samarbejdspartnere

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Ledernes KompetenceCenter E-learning: SCRUMTM Master Certified (SMCTM) inklusiv en fuld akkrediteret eksamen.

Mentorix ApS is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOCTM, SMCTM og SDCTM are trademarks owned by SCRUMstudy.

SCRUM