Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

E-learning: ITIL® Foundation

Virksomheders forretningsevne er stærkt afhængig af velfungerende leverancedygtige IT systemer.

Verdens mest udbredte rammeværk til at succesfuld og effektiv IT service management er ITIL® (Information Technology Infrastructure Library), der er baseret på Best Practice erfaringer fra tusindvis af offentlige og private organisationer.

Metoden er en række særdeles veldokumenterede managementprocesser og værktøjer målrettet til en IT organisation – et grundlag til både større effektivitet og bedre kvalitet.

Læringsmål
På ITIL Foundation lærer du din grundlæggende ABC inden for ITIL. Du lærer det fælles sprog, som anvendes af alle, der skal arbejde professionelt med ITIL.

Du får den grundlæggende viden om ITIL, som gør dig i stand til at bidrage til udviklingen af processerne i din afdeling.

Målgruppe
Kurset henvender sig til IT professionelle, ledere og forretningsprocesejere som:
har en grundlæggende forståelse af ITIL framework, og hvordan det kan bruges til at forbedre kvaliteten på IT Service Management i organisationen
skal medvirke til den løbende forbedring i en organisation, der arbejder med ITIL

Pris
Prisen for dette online kursus er 9.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
E-learning Project Management

Forudsætninger

Du skal have en generel viden om IT og forståelse for egen forretning. Kurset er desuden meget intensivt, og deltagerne skal afsætte tid til hjemmearbejde under kurset.

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Sprog

• Video: Dansk
• Manual: Engelsk
• Eksamen: Engelsk

Eksamen

Eksamen består af en mutiple choice med 40 spørgsmål på engelsk. For at bestå eksamen skal du svare rigtigt på mindst 26 spørgsmål. Du har en time til at færdiggøre eksamen.

Samarbejdspartnere

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Ledernes KompetenceCenter E-learning: ITIL® Foundation inklusiv en fuld akkrediteret eksamen.

Mentorix ApS is an Accredited Training Organizations (ATO) by PeopleCart on behalf of AXELOS. The Swirl logoTM Prince2® are a registered Trademark of AXELOS Ltd., used under permission of AXELOS Ltd. All rights reserved.

PRINCE2