Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

E-learning: AGILE PM® Foundation

AgilePM® (Agile Project Management) er er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Læringsmål
På kurset gennemgås grundbegreberne i AgilePM og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at definere, strukturere og igangsætte projekter efter AgilePM’s metode.

Målgruppe
AgilePM er er en velegnet projektmetode til både nye dynamiske organisationer, men også til ældre mere hierakiske opbyggede organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt og bevæge sig væk fra klassiske vandfaldsmodeller.

Pris
Prisen for dette online kursus er 10.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
E-learning Project Management

Rækkefølgen

Første trin af uddannelsen hedder AgilePM® Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge. Du bliver bedre til at kunne lede og gennemføre projekter efter metoden.

Andet trin er AgilePM® Practitioner, som bygger videre på din viden fra Foundation certificeringen med sigte på bedre praksis og reel projektstyring. Du lærer bl.a. at anvende metodens forskellige elemeter i kombination med organisationens øvrige projektredskaber.


Forudsætninger

Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2 og projektledelse generelt er en fordel, men ikke et krav.

 

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Sprog

• Video: Dansk
• Manual: Engelsk
• Eksamen: Engelsk

Eksamen

Eksamen består af en multiple choice med 50 spørgsmål på engelsk. For at bestå eksamen skal du have mindst 25 rigtige svar. Du har 40 minutter til at besvare alle 50 spørgsmål.

Samarbejdspartnere

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder Ledernes KompetenceCenter E-learning: AgilePM® Foundation inklusiv fuld akkrediteret eksamen.

Mentorix ApS is an Accredited Training Organizations (ATO) by APM Group International. The Swirl logoTM AgilePM® are trademarks of the APM Group Ltd., used under permission of the APM Group Ltd. All rights reserved.

AgilePM