Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

E-learning: AGILE PM® Foundation

AgilePM® (Agile Project Management) er er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Læringsmål
På kurset gennemgås grundbegreberne i AgilePM og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at definere, strukturere og igangsætte projekter efter AgilePM’s metode.

Målgruppe
AgilePM er er en velegnet projektmetode til både nye dynamiske organisationer, men også til ældre mere hierakiske opbyggede organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt og bevæge sig væk fra klassiske vandfaldsmodeller.

Pris
Prisen for dette online kursus er 10.000 kr.

Brug for hjælp?

3283 3610
E-learning Project Management

Rækkefølgen

Første trin af uddannelsen hedder AgilePM® Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge. Du bliver bedre til at kunne lede og gennemføre projekter efter metoden.

Andet trin er AgilePM® Practitioner, som bygger videre på din viden fra Foundation certificeringen med sigte på bedre praksis og reel projektstyring. Du lærer bl.a. at anvende metodens forskellige elemeter i kombination med organisationens øvrige projektredskaber.


Forudsætninger

Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2 og projektledelse generelt er en fordel, men ikke et krav.

 

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Sprog

• Video: Dansk
• Manual: Engelsk
• Eksamen: Engelsk

Samarbejdspartnere

PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Ledernes KompetenceCenter udbyder dette online kursus i samarbejde med Mentorix.

 

   Mentorix