Tilbage til oversigten

Distanceledelse

4.3 (87 bedømmelser)

Når dem du skal lede befinder sig i en anden bygning, en anden del af verden, eller møder ind på andre tidspunkter end dig, har det betydning for jeres kommunikation og samarbejde. På kurset får du redskaber til at sætte kommunikation i system, bevare nærvær og lede professionelt på trods af fysisk afstand.

Du får indblik i de særlige ledelsesudfordringer og spilleregler, der er forbundet med at lede på afstand. Efter lederkurset har du de planlægnings- og kommunikationsværktøjer, der skal til for at udøve professionel fjernledelse.

 Bevar tillid og skab følgeskab på distance

Lær at afstemme forventninger og skabe tillid mellem dig og dine medarbejdere på trods af fysisk distance
Opnå forståelse for din rolle som distanceleder, og hvad distancen betyder for relationen til dine medarbejdere
Få redskaber til at kommunikere og etablere samarbejde med dine medarbejdere på trods af fysisk afstand
Del viden og erfaringer med andre ledere, der leder på distance

 

Vi tilbyder kurset både med fysisk fremmøde og som virtuelt kursus. Læs mere om valgmulighederne under ”praktiske oplysninger”.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er relevant for dig, der er leder, men ikke ser dine medarbejdere dagligt på grund af fysisk distance, og som derfor har brug for kompetencer til at skabe følgeskab, samarbejde, velfungerende kommunikation og tillid under disse vilkår.

Kursets indhold

Undervisningen
I dette kursus i distanceledelse kommer vi omkring personen, organisationen, relationen og værktøjerne - fire forskellige vinkler på distanceledelse. Formålet er at give dig indblik i teorierne, metoderne og værktøjerne omkring distanceledelse samt de dilemmaer, der typisk opstår i denne ledelsessituation.

Ud fra de fire vinkler lærer du, hvad du som leder skal være særligt opmærksom på, hvordan du skaber relationer på tværs af fysisk distance, og hvilke krav det stiller til medarbejderne, at der er distance.

Distanceledelse 

Cases og øvelser 
Inden kurset starter, skal du svare på, hvad du oplever som de største udfordringer og fordele ved distanceledelse. Svarene danner grundlag for virkelighedsnære cases og øvelser, som I skal arbejde med i undervisningen.

Praktiske oplysninger

Vi afholder både kurset med fysisk fremmøde og virtuelt – så du kan vælge den form der passer dig bedst: 

Det fysiske kursus afholdes over to sammenhængende dage kl. 09.00-16.30. Du kan se datoer og afholdelsessteder nedenfor. 

Det virtuelle kursus afholdes over fire halve dage i tidsrummet kl. 9.00-12.00 på dag 1 til 3 og kl. 13.00–16.00 på dag 4. Du kan se datoer nedenfor. Du vil som deltager få tilsendt login til vores læringsplatform og tilgår den virtuelle undervisning fra din PC eller tablet. 

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”Lederskab på distancen” af Anne Birgitte Lindholm. Afholdes uden overnatning.

Lederskab på distancen

Underviser

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm har de seneste 10 år beskæftiget sig med lederlses- og medarbejderlederudvikling siden 2009. Hun fungerer som konsulent, rådgiver og underviser for både offentlige og private virksomheder. Hun har stor erfaring med leder- og medarbejderudvikling inden for f.eks. det personlige lederskab, distanceledelse, coaching, kommunikation, konflikthåndtering, teamudvikling og samarbejde. Hun er certificeret i mange forskellige typer af profil- og analyseværktøjer. Hun er uddannet ingeniør, certificeret coach og har desuden mange års praktisk erfaring som leder på alle niveauer af organisationen fra projektledelse til direktion i såvel offentligt som privat regi. Endelig har hun skrevet bøgerne ”Mesterledelse”, ”Lederskab på distancen””Distanceledelse” samt ”Ledelse uden personaleansvar”.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)