Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Distanceledelse

4.3 (61 bedømmelser)

Når dem du skal lede befinder sig i en anden bygning, en anden del af verden, eller møder ind på andre tidspunkter end dig, har det betydning for jeres kommunikation og samarbejde. På kurset får du redskaber til at sætte kommunikation i system, bevare nærvær og lede professionelt på trods af fysisk afstand.

Du får indblik i de særlige ledelsesudfordringer og spilleregler, der er forbundet med at lede på afstand. Efter lederkurset har du de planlægnings- og kommunikationsværktøjer, der skal til for at udøve professionel fjernledelse.

 Bevar tillid og skab følgeskab på distance

Lær at afstemme forventninger og skabe tillid mellem dig og dine medarbejdere på trods af fysisk distance
Opnå forståelse for din rolle som distanceleder, og hvad distancen betyder for relationen til dine medarbejdere
Få redskaber til at kommunikere og etablere samarbejde med dine medarbejdere på trods af fysisk afstand
Del viden og erfaringer med andre ledere, der leder på distance

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nederst på siden
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er relevant for dig, der er leder, men ikke ser dine medarbejdere dagligt på grund af fysisk distance, og som derfor har brug for kompetencer til at skabe følgeskab, samarbejde, velfungerende kommunikation og tillid under disse vilkår.

Distanceledelse

Kursets indhold

Undervisningen
I dette kursus i distanceledelse kommer vi omkring personen, organisationen, relationen og værktøjerne - fire forskellige vinkler på distanceledelse. Formålet er at give dig indblik i teorierne, metoderne og værktøjerne omkring distanceledelse samt de dilemmaer, der typisk opstår i denne ledelsessituation.

Ud fra de fire vinkler lærer du, hvad du som leder skal være særligt opmærksom på, hvordan du skaber relationer på tværs af fysisk distance, og hvilke krav det stiller til medarbejderne, at der er distance.

Distanceledelse 

Cases og øvelser 
Inden kurset starter, skal du svare på, hvad du oplever som de største udfordringer og fordele ved distanceledelse. Svarene danner grundlag for virkelighedsnære cases og øvelser, som I skal arbejde med i undervisningen.

Underviser

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte er uddannet kemiingeniør og har flere coachuddannelser, ligesom hun er certificeret i en række udviklings- og profilværktøjer. Hun har 12 års erfaring som topleder og mellemleder i både privat og offentlig regi, senest som vicedirektør i Folketinget. Anne Birgitte er forfatter til tre ledelsesbøger og er direktør i konsulentvirksomheden PraxisConsult.

Praktiske oplysninger

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”Lederskab på distancen” af Anne Birgitte Lindholm. Afholdes uden overnatning.

Lederskab på distancen

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i ledelse (20)

Virksomhedsinternt forløb