Tilbage til oversigten

Distanceledelse

4.3 (87 bedømmelser)

At lede på distancen er et vilkår for flere og flere ledere. Uanset om dem, du skal lede, befinder sig i en anden bygning, et andet land, en anden tidszone, eller blot møder ind på andre tidspunkter end dig, påvirker det jeres kommunikation og samarbejde. På kurset får du redskaber til at sætte kommunikationen i fokus, bevare nærvær og lede professionelt på trods af afstanden.

Du bliver skarp på de særlige ledelsesudfordringer og brugbare spilleregler, der knytter sig til at lede på distancen. Efter lederkurset har du en større bevidsthed samt en række planlægnings- og kommunikationsværktøjer, der gør det lettere at bedrive engagerende og professionel fjernledelse.

Bevar tillid og skab følgeskab på distance

Lær at afstemme forventninger og skabe tillid trods færre fysiske møder og mere virtuelt arbejde på Teams, Zoom og andre platforme
Forstå din rolle som distanceleder, og hvad distancen betyder for jeres relationer
Få redskaber til at katalysere samarbejdet og den åbne dialog trods den fysisk afstand
Del viden og erfaringer med andre ledere, der ligesom dig selv leder på distance

 

Vi tilbyder kurset i to udgaver, enten med fysisk fremmøde eller som virtuelt kursus. Læs mere om valgmulighederne under ”praktiske oplysninger”.

Brug for hjælp?

32 83 36 10
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Kurset er relevant for dig, der er leder og ikke ser dine medarbejdere dagligt på grund af fysisk distance, og som derfor har brug for kompetencer til at skabe følgeskab, samarbejde, velfungerende kommunikation og tillid under disse vilkår. 

Kursets indhold

Undervisningen
I dette kursus i distanceledelse kommer vi omkring personen, organisationen, relationen og værktøjerne - fire forskellige vinkler på distanceledelse. Formålet er at give dig indblik i teorierne, metoderne og værktøjerne omkring distanceledelse samt de dilemmaer, der typisk opstår i denne ledelsessituation.

Ud fra de fire vinkler lærer du, hvad du som leder skal være særligt opmærksom på, hvordan I sammen skaber resultater på tværs af fysisk distance, og hvad du kan og bør forvente af dig selv og dine medarbejderne når der er distance mellem jer.

Distanceledelse 

Cases og øvelser 
Inden kurset starter, skal du svare på, hvad du oplever som de største udfordringer og fordele ved distanceledelse. Svarene danner grundlag for virkelighedsnære cases og øvelser, som I skal arbejde med i undervisningen.

Praktiske oplysninger

Vi afholder både kurset med fysisk fremmøde og virtuelt – så du kan vælge den form der passer dig bedst: 

Det fysiske kursus afholdes over to sammenhængende dage kl. 09.00-16.30. Du kan se datoer og afholdelsessteder nedenfor. 

Det virtuelle kursus afholdes over 2 hele dage i tidsrummet kl. 9.00-16.30. Du kan se datoer nedenfor. Du vil som deltager få tilsendt login til vores læringsplatform og tilgår den virtuelle undervisning fra din PC eller tablet. 

Prisen dækker undervisning, kursusmaterialer og forplejning samt bogen ”Lederskab på distancen” af Anne Birgitte Lindholm. Afholdes uden overnatning.

Lederskab på distancen

Underviser

Eva

Eva Stenby Carlsen

Eva Stenby Carlsen har, som partner i Carlsen&E, beskæftiget sig med ledelses- og medarbejderudvikling siden 2009. Hun fungerer som rådgiver og underviser for både offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet og har stor erfaring med leder- og medarbejderudvikling. Hun er certificeret i flere forskellige typer af profil- og analyseværktøjer, E*MBA og certificeret træner i The Human Element® og Radical Collaboration®. Eva er oprindeligt uddannet mejeriingeniør og har desuden mange års praktisk erfaring som leder på alle niveauer af organisationen fra projektledelse til bestyrelse.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Tilmelding

2 dage
Pris 12.500 kr. (ex. moms)
Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms)