Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Tilbage til oversigten

Det robuste lederskab - bevar dig selv

4.6 (6 bedømmelser)

Robusthed handler om at kunne bevare dine gode menneskelige egenskaber, når du kommer under pres. Det vil sige, at du kan tænke langsigtet og bevare overblik, handlekraft og sunde relationer til menneskene omkring dig - også når det er svært

I en krævende og accelererende verden skal du som leder kunne træffe velovervejede beslutninger og kommunikere med omtanke, selv når du er presset. Hvis ikke vi er robuste nok er der risiko for at pres og stress svækker vores mentale evner, og på sigt udvikler sig til regulær belastning af vores helbred og psykiske velbefindende.

Robust lederskab handler derfor om at kunne bevare gode menneskelige egenskaber under pres. Det vil sige, at du kan tænke langsigtet, bevare overblik, handlekraft og sunde relationer til menneskene omkring dig - også når du møder modgang og modstand.

På kurset får du veldokumenteret viden, levende fortællinger og konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til at møde pres og udfordringer med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed.

Styrk din robusthed over for pres

Bliv klog på, hvordan pres og stress påvirker din krop og hjerne 

Få indsigt i, hvordan stress kan udvikle sig til stressbelastning

Få forståelse for, hvorfor en veludviklet robusthed er en vigtig evne at besidde i en kompleks, tempofyldt og udfordrende verden

Få indsigt i, hvordan du udvikler mental, følelsesmæssig og fysisk modstandsdygtighed over for pres og stress
Få konkrete råd og værktøjer til, hvordan du takler problemer og modgang mere robust

  

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu
Styrk din stressrobusthed

Målgruppe

Kurset er både for dig, der selv ønsker at styrke din robusthed overfor pres, og for dig der som leder eller HR-ansvarlig ønsker viden om, hvordan man støtter og styrker robusthed blandt medarbejderne på arbejdspladsen.

Kursets indhold

Med udgangspunkt i den nyeste forskning, får du konkrete redskaber til, hvad du selv kan gøre i din hverdag for at blive mere robust, og hvordan du som leder kan støtte dine medarbejdere i at undgå stress. Vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning om stress, og hvordan den påvirker krop og hjerne.

Kurset fokuserer på at give dig indsigt i, hvad der skal til for at komme igennem krævende arbejdsperioder uden at blive belastet eller ligefrem syg af stress – viden du både kan bruge forebyggende i forhold til dig selv som leder og i forhold til dine medarbejdere.

Bevis på dine nye kompetencer

Du får kursusbevis på din deltagelse på kurset i det robuste lederskab.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Birgitte har 15 års erfaring med at undervise og træne mennesker i, hvordan de udvikler, styrker og fastholder deres robusthed, når de kommer under pres. Hun har gennem 8 år været en del af ledelsesteamet bag Forsvarets uddannelse i overlevelse i forbindelse med gidseltagninger og har undervist i 15 år på Odense Skuespillerskole i skuespilteknik og scenerobusthed.

Praktiske oplysninger

Inkluderet i prisen
Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer, forplejning samt bogen "Bevar dig selv" af Birgitte Dam Jensen.

Mødested
Ledernes MødeCenter
Prags Boulevard 45
2300 København S

Tilmelding

09.00 - 16.30
Pris 2.150 kr. (ex. moms)
Medlemspris 1.950 kr. (ex. moms)

Relaterede kurser i personlig udvikling (11)

Virksomhedsinternt forløb