Tilbage til oversigten

Bedre tid til ledelse - Bliv effektiv i hverdagen

4.2 (96 bedømmelser)

Med enkle og håndgribelige metoder kan du frigøre værdifuld tid til ledelsesopgaven.

Oplever du en dagligdag, hvor driften og de administrative opgaver stjæler tiden fra det ledelsesmæssige og det værdiskabende?

Sådan behøver det ikke være, for med enkle metoder kan du styrke dine personlige arbejdsrutiner og din evne til at præstere effektivt i en travl hverdag.

Målet er at skabe tid til det fremadrettede gennem et solidt personligt overblik og en effektiv organisering, som er afsættet for bedre prioritering og planlægning.

Vi tager udgangspunkt i forskning om hjernen, vores vigtigste arbejdsredskab, samt aktuel viden om brug af vores IT-værktøjer, så de hjælper os bedst muligt.

Kursets indhold:

Håndtering af informationsstrømmen og styr på mailboksen
Etablering af et solidt og samlet overblik over opgavemængden
Effektiv organisering af dokumenter og strukturering af viden
At arbejde koncentreret, med større fokus og færre forstyrrelser
Prioritering af de vigtige opgaver herunder tilgængelighed som leder
Bliv realistisk med din tid og lær at bruge kalenderen effektivt
Effektive planlægningsrutiner, som virker i hverdagen

 

Tilmeld dig nu

Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere på alle niveauer samt nøglemedarbejdere med behov for at skærpe de personlige kompetencer og skabe forudsætninger for bedre præstationer.

Dit udbytte

Du bliver bevidstgjort om din måde at arbejde på og får introduceret metoder og konkrete værktøjer, som vil frigøre adskillige timer om ugen.

Gode personlige arbejdsvaner reducerer det oplevede arbejdspres og gør dig bedre til at tackle en hverdag med mange afbrydelser og uforudsete opgaver.

Du lærer at bruge dit mailsystem og din kalender på en hensigtsmæssig måde, så du kommer i bedre kontrol og er på forkant med tingene.

Som leder vil dine medarbejdere opleve dig som mere tilgængelig, og du får bedre forudsætninger for at uddelegere opgaver og for at styrke din dialog og opfølgning.

Undervisningsform

Dagen er tilrettelagt med indlæg, dialog og konkrete øvelser, som giver dig indsigt og klarhed over dine udviklingsområder, samt masser af konkrete forslag til ”best practice”.

Der tages afsæt i de daglige og kendte IT-værktøjer, herunder dit mailsystem, som du lærer at bruge på en måde, så det fremmer din mulighed for at arbejde effektivt.

Du bliver udfordret på dine eksisterende vaner og hjulpet til at udarbejde en handlingsplan, som gør dig i stand til at implementere forandringerne i din hverdag.


Undervisere

Jonna Baagøe

Jonna Baagøe

Jonna er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Hun har som effektivitetskonsulent siden 2005 været med til at udvikle ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Jonna er uddannet merkonom i organisation og strategi.
Keld Juhl Jensen

Keld Juhl Jensen

Keld er underviser og partner i konsulentvirksomheden PEPworldwide A/S. Han har tidligere arbejdet som marketing- og divisionschef og har en bred erfaring inden for international ledelse. Keld er uddannet civiløkonom og har en HD i afsætning.

Bevis på dine nye kompetencer

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Praktiske oplysninger

Undervisningen fokuserer på det personlige mind-set. Du bedes medbringe din bærbare PC, så konkrete idéer til opsætning af dine it-værktøjer kan implementeres med det samme.

Konkrete tips og tricks vil fortrinsvis tage afsæt i Outlook, men de anbefalede metoder og anbefalinger kan uden større problemer oversættes til fx Gmail og Mac.

Tilmelding

09.00 - 16.30
Pris 5.900 kr. (ex. moms)
Medlemspris 5.300 kr. (ex. moms)

se alle kurser i personlig udvikling (8)