Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Tilbage til oversigten

Anvendt økonomi

Står du overfor et projekt eller en stilling, hvor du skal have forståelse for økonomiske nøglebegreber og kompetencer til at styre og planlægge økonomi?

På dette akademifag bliver du klædt på til netop det. Du får praktiske redskaber til at håndtere økonomiske udfordringer, og du lærer at afdække markedets efterspørgsels-, konkurrence- og omkostningsforhold.

Få styr på økonomien

Lær at udarbejde og følge op på budgetter
Få praktiske redskaber til at afdække markedsforhold
Bliv skarp til økonomi- og likviditetsstyring, controlling, investering og finansiering
Få 5 ECTS-point fra AU i innovation, produkt og produktion

 

Vi tilbyder også dette forløb som jobrettet uddannelse til dig, der er ledig.
Tag Anvendt økonomi som del af en akademiuddannelse i ledelse.

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

 

Målgruppe
Akademifaget er målrettet mellemledere og projektledere, som har behov for at få grundlæggende kendskab til økonomistyring, herunder budgetlægning , investering og finansiering   

Anvendt økonomi

Akademifagets forløb

Undervisningsform

Undervisningen veksler mellem teori og praksis. Mellem modulerne læser du op på teorien og arbejder med opgaver.

 

Eksamen

Anvendt økonomi er et fag fra fagområdet Innovation, Produkt og Produktion. Du slutter forløbet af med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en synopsis. Du får 5 ECTS point og et statsanerkendt eksamensbevis, når du består.

Underviser

Peter Nordgaard

Peter har de sidste 25 år arbejdet med økonomistyring og de sidste 20 år undervist i økonomistyring, regnskab, supply chain management og management control. Han kombinerer praktisk indsigt med teori og øvelser. Peter har desuden lang bestyrelseserfaring, og er ofte leder af internationale konferencer indenfor disruptive teknologier.

Økonomisk tilskud - SVU

Akademifaget er SVU-berettiget (statens voksenuddannelsesstøtte). SVU er en støtte som din virksomhed kan søge til at dække dele af din løn, mens du er under uddannelse.

Læs mere om SVU

Praktiske oplysninger

Hvad er adgangskravene?

For at blive optaget skal du have to års erhvervserfaring eller mere. Du skal også have gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
  • Grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX og HF)
  • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke adgangskravene?

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes til at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel kompetence vurdering.

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge?

Faget er normeret til fuld tid, men der er ikke undervisning hver dag. Du bør afsætte tid til at læse og arbejde med opgaver og eksamensforberedelse mellem modulerne.

Vi samarbejder med KEA, IBA og VIA

Som statslige uddannelsesinstitutioner har KEA, IBA og VIA udbudsretten til at levere uddannelser på akademiniveau og denne ydelse leveres i dette tilfælde i samarbejde med Lederne KompetenceCenter.

Københavns Erhvervsakademi IBA Erhvervsakademi Kolding VIA University College

Tilmelding

4 dage
Pris 15.000 kr. (ex. moms)