Tilbage til oversigten

Afgangsprojekt

Som afslutning på din diplom i ledelse skal du skrive et afgangsprojekt, hvor du bruger din erhvervede teori, empiri og metoder til at arbejde med en problemstilling fra din daglige praksis som leder.

Du skal her vise, at du er i stand til at får operationaliseret den viden, som du har opnået som studerende på Diplomuddannelsen i ledelse, og formålet med afgangsprojektet er samtidig at give konkret og brugbar indsigt, som du kan tage med tilbage til din organisation og omsætte i praksis.

På afgangsmodulet får du redskaber til:

Hvordan du undersøger en ledelsesmæssig problemstilling med ledelsesteorier og undersøgelsesmetoder
At reflektere og argumentere for dine løsninger og handlinger i et komplekst projekt eller i behandling af en problemstilling
Lær at arbejde systematisk med udvikling og tilvejebringelsen af data i forhold til at styrke din ledelse i organisationen

 

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

Adgangskrav

For at blive optaget på diplomuddannelsen i ledelse skal du have gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Desuden skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Hvis du ikke opfylder de formelle adgangskrav, er det stadig muligt at blive optaget på baggrund af dine reelle kompetencer.

Læs mere om realkompetencevurdering

Yderligere oplysninger

Diplomuddannelsen i ledelse er godkendt af Undervisningsministeriet og internationalt anerkendt via pointsystemet European Credit Transfer System med 60 ECTS point. Den varer sammenlagt tre år. Fagligt svarer et diplom i ledelse til en bachelorgrad, og uddannelsen giver dermed adgang til relevante masteruddannelser.

Diplomuddannelsen i ledelse udbydes af Lederne i samarbejde med IBA og DTU.

Vores samarbejdspartnere

Ledernes KompetenceCenter samarbejder med IBA og DTU

Vi samarbejder med IBA Kolding og DTU om at udbyde vores diplomuddannelse.

 

    DTU   

 

 

Tilmelding

Afgangsprojekt
14.500 kr.