Tilbage til oversigten

Årets Projektdag

4.3 (169 bedømmelser)

Få indsigt i de nyeste tendenser inden for effektiv projektledelse, når Ledernes KompetenceCenter i samarbejde med Peak Consulting Group afholder Årets Projektdag.

På Årets Projektdag stiller vi skarpt på de nyeste tanker og trends inden for projektledelse. Du får mulighed for at møde en lang række eksperter, der giver deres syn på aktuelle udfordringer og problemstillinger og du får indblik i de nyeste metoder indenfor styring af projekter. Samtidig bliver du inspireret i mødet med andre projektledere, som du kan dele viden og erfaring med.

Årets Projektdag klæder dig på til at:

Tage føringen, styre processen og sikre balance mellem drift og udvikling
Levere resultater i en omskiftelig verden
Være på forkant med ledelses- og motivationsteknikker, der virker i praksis

 

Tilmeld dig allerede nu Årets Projektdag! Sidste år blev der udsolgt i både Kolding og København.

PROGRAM KOMMER SNART

Brug for hjælp?

3283 3610
Tilmeld dig nu

"Hele måden dagen blev kørt på var fantastisk. Alle oplægsholderne var imødekommende og meget ivrige for at lære fra sig."

"Gode workshops med praktiske og anvendelige input."

"Supergodt med vekselvirkning mellem fælles seancer og de selvvalgte."

Bag Årets Projektdag

Ledernes KompetenceCenter - vi udvikler ledere
Hos Ledernes KompetenceCenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov for lederudvikling. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har en unik indsigt i dine problemstillinger som leder.

Ledernes KompetenceCenter er en del af Lederne, og vi står hver dag til rådighed for såvel organisationens mere end 125.000 medlemmer som for alle andre ledere i Danmark.

Peak Consulting Group - fra strategi til gevinst
Peak Consulting Group er en management konsulentvirksomhed med fokus på rådgivning og kompetenceudvikling. Peak Consulting Group er den højest certificerede nordiske virksomhed inden for projekt-, program-, kvalitets- og porteføljeledelse samt modenhedsevalueringer, som er godkendt til at levere både rådgivning (ACO) og undervisning (ATO) i PRINCE2®, MSP® og P3O®. PRINCE2®, MSP® and P3O® are registered trademarks of the Cabinet Office.

Peak Consulting Group indgår i internationale forskningsaktiviteter, der giver os en unik viden om, hvad der er vigtigt for at omsætte strategien til handlinger, forandringer og værdi - værdi som er varig i organisationen, efter projektet er afsluttet.

Praktiske oplysninger

København
Konferencen foregår kl. 9.00-16.00 i Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45 , 2300 København S.

Der er gratis parkering.

 

Kolding
Konferencen foregår kl. 9.00-16.00 på Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1, 6000 Kolding. 

Kollegarabat

Lav en fælles tilmelding for dig og dine kollegaer og få 20 % rabat.

Når I tilmelder jer op til fire kollegaer samtidig, er prisen per deltager 2.395 kr. Er I fem eller flere, der tilmelder jer samtidig, er prisen 2.245 kr. per deltager

Kollegarabat gælder både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne, men kan ikke kombineres med de 10 % medlemsrabat.

Tilmelding

09.00 - 16.00
Pris 2.995 kr. (ex. moms)
Medlemspris 2.695 kr. (ex. moms)