Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

LederLounge - Viden og indsigt

Lederlounge

Vil du gerne holde dig knivskarp på faglig udvikling og ledelsesmæssige trends, og har du svært ved at finde tiden til det? Så er LederLounge noget for dig.

LederLounge giver dig adgang til de nyeste tanker inden for ledelse præsenteret af førende ledelseseksperter og bemærkelsesværdige praktikere. Vi har fokus på at gøre stoffet anvendeligt, så du straks kan sætte den nye viden i spil. Samtidig bringer vi dig sammen med andre ledere, så du får mulighed for værdifuld sparring og udveksling af ideer.

Emnerne veksler fra gang til gang, og vi sørger for, at du hele tiden har fingeren på pulsen inden for ledelse, innovation, vækst og trivsel – så du udvikler dig og finder nye veje i dit lederskab. Blandt oplægsholderne er Helle Hein, Rane Willerslev, Lisbeth Holdt Jørgensen, Anders Stahlschmidt, Torbjørn Sindballe og Svend Brinkmann.

LederLounge er:

koncentreret, fleksibel og praktisk anvendelig lederudvikling
inspirerende arrangementer med indlæg af førende ledelseseksperter
en unik mulighed for at styrke dit netværk med andre ledere og dyrke din ledelsesfaglighedLederLounge er for dig, der gerne vil være opdateret på de nyeste tendenser og har svært ved at finde tiden til det. Du kan begynde d
agen på arbejdet og få ny inspiration om eftermiddagen.

LederLounge afholdes hver måned i inspirerende rammer i både København og Århus. Du bestemmer selv, hvilke og hvor mange arrangementer du vil deltage i.

Ja tak, tilmeld mig LederLounge

Tilmeld dig LederLounge

Læs mere og tilmeld dig de enkelte arrangementer (0)