Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

LederLounge - viden og indsigt

LederLounge - en faglig oplevelse ud over det sædvanlige

Vil du holde dig knivskarp på faglig udvikling og ledelsesmæssige trends og styrke dit netværk med andre ledere? Så er LederLounge noget for dig.

LederLounge giver dig adgang til de nyeste tanker inden for ledelse præsenteret af førende ledelseseksperter og bemærkelsesværdige praktikere. Vi har fokus på at gøre stoffet anvendeligt, så du straks kan sætte den nye viden i spil. Samtidig bringer vi dig sammen med andre ledere, så du får mulighed for værdifuld sparring og udveksling af ideer.

LederLounge er:

koncentreret, fleksibel og praktisk anvendelig lederudvikling
inspirerende arrangementer med indlæg af førende ledelseseksperter
en unik mulighed for at styrke dit netværk med andre ledere og dyrke din ledelsesfaglighed

 

En faglig oplevelse ud over det sædvanlige

LederLounge er for dig, der gerne vil være opdateret på de nyeste tendenser og har svært ved at finde tiden til det. Du kan begynde dagen på arbejdet og få ny inspiration om eftermiddagen.

Emnerne veksler fra gang til gang. Dermed sørger vi for, at du får aktuel viden inden for ledelse, innovation, vækst og trivsel – så du udvikler dig og finder nye veje i dit lederskab.

Du møder en lang række inspirerende indlægsholdere som Helle Hein, Rane Willerslev, Lisbeth Holdt Jørgensen, Anders Stahlschmidt, Torbjørn Sindballe, Susanne Odgaard og Svend Brinkmann.

Vi har allerede planlagt 9 arrangementer, men vi har fingeren på pulsen, så du kan holde dig opdateret på nye, aktuelle emner. Ny arrangementerne bliver derfor tilføjet her på siden i takt med, at de bliver planlagt.

Arrangementerne afholdes hver måned i inspirerende rammer i både København og Aarhus - og du bestemmer selv, hvilke og hvor mange arrangementer du vil deltage i.

Se alle planlagte LederLounge arrangementerne her (9)