Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

LederLounge - viden og indsigt

LederLounge - en faglig oplevelse ud over det sædvanlige

Vil du holde dig knivskarp på faglig udvikling og ledelsesmæssige trends og styrke dit netværk med andre ledere? Så er LederLounge noget for dig.

LederLounge giver dig adgang til at komme helt tæt på førende ledelseseksperter og bemærkelsesværdige praktikere, når de præsenterer dig for de nyeste tanker inden for ledelse. De har fokus på at gøre stoffet anvendeligt, så du straks kan sætte den nye viden i spil. Samtidig bringer vi dig sammen med andre ledere, så du får mulighed for værdifuld sparring og udveksling af ideer.

LederLounge er:

koncentreret, fleksibel og praktisk anvendelig lederudvikling
inspirerende arrangementer med indlæg af førende ledelseseksperter
en unik mulighed for at styrke dit netværk med andre ledere og dyrke din ledelsesfaglighed

 

En faglig oplevelse ud over det sædvanlige

LederLounge er for dig, der gerne vil være opdateret på de nyeste tendenser og har svært ved at finde tiden til det. Du kan begynde dagen på arbejdet og bruge eftermiddagen på at få ny inspiration.

Emnerne veksler fra gang til gang. Dermed sørger vi for, at du får aktuel viden inden for ledelse, innovation, vækst og trivsel – så du udvikler dig og finder nye veje i dit lederskab. Du møder en lang række inspirerende indlægsholdere som Helle Hein, Rane Willerslev, Lisbeth Holdt Jørgensen, Torbjørn Sindballe, Mikael Kamber og Svend Brinkmann.

Vi har fingeren på pulsen, så du kan holde dig opdateret på nye, aktuelle emner. Derfor planlægger vi jævnligt nye LederLounge-arrangementer, som vi løbende tilføjer her på siden. 

Arrangementerne afholdes løbende i inspirerende rammer i både København og Aarhus - og du bestemmer selv, hvilke og hvor mange arrangementer du vil deltage i.

Kalender LederLounge 2018

 

Alle LederLounges afholdes fra klokken 12.30- 16.30.

 

Se de enkelte LederLounge og tilmed her (4)

Klippekort til virksomheder

Klippekortet er for jer, der gerne vil udvikle jer sammen som kollegaer eller skabe gode oplevelser sammen med jeres kunder. Det er en fleksibel løsning, der giver jer mulighed for at være flere deltagere på samme arrangement, samtidig med I sparer penge.

Du kan vælge mellem et klippekortet på enten 10 eller 20 klip, som I kan bruge, når det passer jer. I bestemmer selv, om I vil deltage på et eller flere arrangementer, og hvor mange I vil af sted til de enkelte arrangementer. 

Virksomhedsklippekort 2018 - 10 klip:  11.900 kr.

Virksomhedsklippekort 2018 - 20 klip:  20.900 kr.

Køb virksomhedsklippekort til LederLounge

KØB VIRKSOMHEDSKLIPPEKORT