Hvilken lederuddannelse er den rigtige for dig?

20. april 2018

Hos Ledernes KompetenceCenter har vi en lang række lederkurser og –uddannelser, der er målrettet dig som leder. Vi har samlet et par gode råd til dig, hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige valg af lederuddannelse for dig.

Vi har specialiseret os i at rådgive ledere om, hvilken uddannelse der bedst matcher deres behov for kompetenceudvikling - og her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi typisk berører i vores sparringssamtaler.

Vi håber, at det også kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvilken uddannelse du skal vælge. 

Hvilket udsagn passer bedst på dig?

Er du blevet leder inden for det seneste år?

Hvis du netop eller inden for de seneste par år er begyndt i dit første lederjob og har brug for redskaber til, hvordan du griber dit nye lederjob an, kunne Nyudnævnt leder være det rette forløb for dig.

Her får du fyldt værktøjskassen op med redskaber, der styrker dit overblik og optimerer dine forudsætninger for at levere varen som leder. Og som en ekstra bonus får du et værdifuldt netværk med andre nye ledere.

Læs mere om uddannelsen eller se en inspirationsvideo med underviser Anders Amstrup.

Vil du gerne styrke din personlige lederstil?

Ledernes Lederuddannelse er for dig, der har nogle års erfaring som leder, som nu ønsker at udvide dit ledelsesmæssige handlerum og blive skarpere på din personlige ledelsesstil. Du har medarbejderansvar og har fokus på at lede gennem andre. 

Du har allerede har gjort dig dine første års erfaringer som leder og vil gerne øge dine lederkompetencer med et koncentreret lederudviklingsforløb. På Ledernes Lederuddannelse får du indsigt i dine egne styrker, du lærer om gruppepsykologi, og du øger dine strategiske lederkompetencer. Samtidig får du individuelle sparringssamtaler med underviseren og en af markedets mest omfattende personprofiler.

Du kan læse mere om uddannelsen her eller se en inspirationsvideo med underviser Anne Birgitte Linholm. 

 

Vil du styrke dine visionære og innovative lederkompetencer?

Du har flere års erfaring som leder, og du er nysgerrig efter at få en helt ny værktøjskasse og klar til at udvikle dit personlige lederskab, så du kan stå i spidsen for vækst og trivsel i en hastigt foranderlig tid. Du vil også gerne være en drivkraft, der kan agere som forandringsagent i din virksomhed eller organisation. 

Med vores nye kursus Future of Work bliver du klædt på til at blive en visionær og entreprenant leder, og du får indsigt i helt nye og innovative måder at tænke ledelse og strategi.

På kurset lærer du, hvordan du leder dine medarbejdere med afsæt i en ny organisationsform – og du lærer hvordan ”Future of Work” ser ud.

Læs mere om kurset her

Ønsker du at specialisere dig i coaching som ledelsesredskab?

Ønsker du at specialisere dig i coaching som ledelsesredskab, eller vil du gerne have en internationalt akkrediteret coachuddannelse?

Coachuddannelsen for ledere lærer dig at bruge coaching i dit lederskab, så du får mest muligt ud af dine medarbejderes potentiale. Du lærer at stille konkrete spørgsmål, forstå forandringsprocesser og skabe større motivation blandt dine medarbejdere. Samtidig får du en internationalt godkendt coachuddannelse, som du kan bruge, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at arbejde som coach. 

 

Læs mere om coachuddannelsen eller se inspirationsvideo med underviser Annette Kledal

Vil du have en statsanerkendt uddannelse på akademiniveau?

Vil du gerne have en statsanerkendt uddannelse på akademiniveau, hvor du får ECTS point og ”papir” på dine lederkompetencer?

Ledernes fleksible akademiuddannelse i ledelse er for dig, som gerne vil have en praksisorienteret lederuddannelse og mulighed for at tage et fag af gangen i dit eget tempo. Et fag tager 6 dage samt 1 dag til eksamen. En hel akademiuddannelse omfatter 5 fag og et afgangsmodul.

Du kan læse mere om uddannelsen eller møde en af vores kursister. 

Vil du have en lederuddannelse på bachelorniveau?

Med diplomuddannelsen i ledelse får du en statsanerkendt uddannelse på bachelorniveau. 

Uddannelsen er for dig, der ønsker et mere udfordrende teoretisk niveau, samtidig med at du kan specialisere dig i de områder, der er relevante for din karriere. Diplomuddannelsen tager 2-3 år, og du tager den typisk sideløbende med dit job.

Du kan læse mere om diplomuddannelsen eller se en inspirationsvideo. 

Hvis du overvejer at udvikle dine lederkompetencer med et lederudviklingsforløb eller en lederuddannelse, kan du også at få personlig sparring af én af vores uddannelseskonsulenter, så du får fokus på, hvad netop du har brug for.

Book en samtale, så ringer vi dig op til en snak om dine muligheder. 

Bestil opkald om personlig kursusrådgivning

Ja tak, ring til mig