FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om vores e-learning kurser.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål herunder eller ønsker anden rådgivning om vores e-learning kurser, er du altid velkommen til at kontakte Ole Ro Andersen på ora@lederne.dk eller på tlf. 32833409.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er e-learning?

E-learning er et videobaserede online kurser, som du kan tage, når du har tid og behov. Det blot en computer eller tablet med internetadgang.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig her på vores hjemmeside under det valgte kursus. Se alle e-learning kurser.

Hvilke sprog udbydes kurserne på?

Vi udbyder e-learning kurser på både dansk og engelsk.

Hvilke e-learning kurser udbyder I?

Vi udbyder e-learning kurser indenfor ledelse, projektledelse, Office-pakken og en række forskellige certificeringer. Se alle vores e-learning kurser her.

Hvorfor vælge e-learning frem for fysisk fremmøde?

Der er flere fordele ved at vælge e-learning kurser fremfor traditionelle kurser med fysisk fremmøde. Det er nemt og fleksibelt og du deltager på kurset, når det passer dig og hvor det passer dig. Derudover slipper du for transporttiden ved fysisk fremmøde og du kan nemmere gå til og fra kurset og opgaverne, så arbejdet passer ind i din dagligdag og dine andre opgaver. 

Er der forskel på undervisningen og indholdet på e-learning og den klassiske holdundervisning?

Indholdet i kurset er det samme om det tager det som e-learning eller traditionelt kursus med fysisk fremmøde. Vi anbefaler, at du sætter tid af til at gennemføre e-learning kurset et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Book f.eks. tid i din kalender og benyt lejligheden for gentagelse og forståelsestest.

Vær dog opmærksom på at flere af vores e-learning kurser og certificeringer ikke udbydes som fysiske kurser og omvendt.

Er min adgang begrænset til en bestemt periode?

Når du bestiller et e-learning kursus har du ubegrænset adgang i enten 6 eller 12 måneder afhængigt af hvilket kursus, du bestiller.

Jeg har problemer med at logge ind

Hvis du har problemer med linket eller dit login bedes du kontakte Ole Ro Andersen på ora@lederne.dk eller på tlf. 32833409.

Hvilken browser skal jeg bruge?

Du kan bruge lige den browser, du foretrækker.

Skal jeg bruge mikrofon eller webcam?

Nej, du skal ikke bruge mikrofon eller webcam til nogen af vores e-learning kurser.

Modtager jeg et bevis for min deltagelse på kurset?

Deltager du på kurser med certificeringer (såsom eksempelvis PRINCE2 eller SCRUM), får du tilsendt et kursusbevis som dokumentation på din certificering, efter du har bestået kurset.

Kan jeg købe e-learning til hele mit team på en gang?

Hvis I er en afdeling, eller en hel virksomhed, der ønsker adgang til vores e-learning kurser, så kontakt os på eLearning@lederne.dk eller på tlf. 3283 3610.