Ledernes Akademiuddannelse - Tag et enkelt fag eller en hel uddannelse

En akademiuddannelse er en kort videregående lederuddannelse for dig, der vil have ny viden, du straks kan anvende i dit job som leder. Uddannelsen er erhvervsrettet, og du kan gennemføre den samtidig med, at du arbejder.

Du kan vælge at tage et enkelt fag eller tilmelde dig hele uddannelsen. Et enkelt fag kan måske netop give dig den kompetence, du mangler og har brug for i din arbejdssituation her og nu.

Du kan også vælge at opbygge en fleksibel uddannelse med enkeltstående fagmoduler, så den bliver sammensat, så den passer netop dig. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte et forløb. Book en uforpligtende uddannelsessamtale herunder.

Tilmelder du dig hele uddannelsen, vil du følge den traditionelle ledelseslinje, og du vil komme til at gå på et fast hold gennem det meste af uddannelsen, hvilket giver dig et unik netværk med andre ledere og samtidig vil du opnå rabat på den samlede pris.

Tag en akademiuddannelse og få:

Et statsanerkendt uddannelsesbevis på dine kompetencer
En uddannelse der går hånd i hånd med dit fuldtidsjob
Et fagligt netværk med andre, der deltager på uddannelsen
Tag din uddannelse i København, Århus eller Kolding

 

Vidste du, at du kan få op til 30.000 kr. i tilskud til din akademiuddannelse?

Både uddannelsen og de enkeltstående kurser er ligeledes tilrettelagt således, at der også kan søges SVU i forbindelse med din deltagelse.

Book en uddannelsessamtale

Ja tak, ring til mig

Vælg akademifag eller hele uddannelsen (14)