Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Vores konsulenter

Vi vil gerne sikre et trygt og udbytterigt outplacementforløb. Derfor går vi langt for det bedst mulige match mellem kandidat og outplacementkonsulent. Det mener vi, giver det bedste resultat.

Alle vores konsulenter har lederbaggrund, solid erhvervserfaring, indsigt i lederes vilkår og et indgående kendskab til de udfordringer og overvejelser, du går med som jobsøgende.


Lilli Thomasen, outplacementkonsulent - Midtjylland

Lilli Thomasen 

Min tilgang

Jeg møder mine kandidater i øjenhøjde og respekterer dem for de individer og ledere, de er. Jeg brænder for at lære deres personlighed at kende og dermed få den viden, der skal til for, at jeg kan støtte dem i at lande det rigtige job. Det er vigtigt for mig, at mine kandidater har sig selv med som et helt menneske igennem processen fra opsagt til nyt job. Mine kandidater siger om mig, at jeg giver dem tro på, at det nok skal lykkes. Et outplacementforløb er vellykket, når mine kandidater efter en proces med op- og nedture lander drømmejobbet og går styrket ud af døren.

INDLÆG AF LILLI THOMASEN: Vær tro mod dine værdier

Mine specialer

Jeg har 13 års erfaring som selvstændig konsulent. Derudover har jeg arbejdet med ledelse og bestyrelsesarbejde, outplacement, kompetenceafklaring, karriererådgivning, ledersparring, undervisning og netværk. Bag mig har jeg en finansiel uddannelse og en certificering inden for ledelsesudvikling, Garuda-test, outplacement og coaching.

Mit CV

2014 - Outplacementkonsulent, Ledernes KompetenceCenter
2011 - Karrierekonsulent, Lederne
1998 - Direktør og indehaver, LT Consult herunder konsulent hos AS3 og underviser hos Krifa
1986 - Afdelingsleder og bankrådgiver, Østjysk Bank
1974 - Bankrådgiver, Handelsbanken


Peter Jacobsen, chefkonsulent - Syd- og Midtjylland

Peter Jacobsen 

Min tilgang

Det er vigtigt for mig at få afklaret, hvilke forventninger, behov og ønsker mine kandidater har til en fremtidig karriere inden for ledelse. Jeg lægger stor vægt på god dialog, fremdrift og synlige resultater. Mine tidligere kandidater har sagt om mig, at jeg er en god menneskekender, og at jeg sikrer et optimalt forløb med gensidig respekt. Et outplacementforløb er vellykket, når mine kandidater er kommet i et job, der indfrier de forventninger, de har til en fremtidig karriere.

INDLÆG AF PETER JACOBSEN: Personlig branding i jobsøgningsprocessen

Mine specialer

Jeg har erfaring med outplacement, karriererådgivning, headhunting, rekruttering, procesledelse samt HR. Jeg er uddannet inden for salg, markedsføring og HR og har tidligere haft leder- og konsulentstillinger inden for detailhandelssamarbejde, reklamebureau, konferencecentre-, feriecentre og hoteller samt pengeinstitut.

Mit CV

2014 - Chefkonsulent, Ledernes KompetenceCenter
2013 - Karriererådgiver, Lederne
2010 - Regionschef, Jobdk A/S
2010 - Chefkonsulent, Ballisager A/S
2009 - Konsulent, Ballisager A/S
2008 - Konsulent. Right Job Match
2001 - Afdelingsleder, TEMP-TEAM DanmarkLars Krogh, chef for outplacement - København

Lars Krogh  

Min tilgang

Jeg tager udgangspunkt i mine kandidaters eksisterende kompetencer og afdækker deres muligheder og veje derudfra. Jeg tror på værdien af den passion, man kan opnå gennem et job, der giver en mulighed for at være den bedste udgave af sig selv. Mine kandidater siger om mig, at jeg giver kompetent og udfordrende rådgivning, og så sætter de stor pris på min lange erfaring med forretning og lederrollen. Et outplacement forløb er vellykket, når mine kandidater er kommet i det rigtige job, og når de med ærlighed og glød i øjnene kan præsentere sig selv og deres succeser.

Mine specialer

Jeg har en ledelsesbaggrund inden for business-sparring og forretningsudvikling. Jeg har rådgivet og været strategisk sparringspartner for ledere og ledergrupper om outplacement, change management, performance og forretningsudvikling. Med i bagagen har jeg en MBA og certificeringer i flere personlighedstests.

Mit CV

2015 - Chef for outplacement og coaching, Ledernes KompetenceCenter 
2014 - Adm. direktør /CEO, MacMann Berg
2013 - Direktør, People & Performance
2011 - Partner og direktør, AS3 Companies
1999 - Markedschef og direktør, COO Nordic, AS3 CompaniesMerete Skov Jensen, chefkonsulent - København

Merete Skov 

Min tilgang

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og trives med at ”skubbe” folk i den retning, hvor deres potentiale og trivsel er størst. Det er vigtigt, at mine kandidater går af sted med fortællingen om, hvad de bidrager med. Mine kandidater siger om mig, at jeg er professionel, yderst kompetent og verdensmester i at løfte folk. Et outplacementforløb er vellykket, når jeg kan få mine kandidater til at fokusere på det, de allerhelst vil - og gå efter det.

INDLÆG AF MERETE SKOV JENSEN: Gode råd til nutidens jobsøgende

Mine specialer

Jeg har erfaring med outplacement på alle niveauer - herunder også executive. Jeg har arbejdet tæt med medico branchen og har ledererfaring fra en stor ingeniørvirksomhed. Derudover har jeg været medejer af firmaer inden for handel, import, produktion og reklamebranchen.

Mit CV

2011 - Chefkonsulent & Executive outplacement, Lederne
2008 - Chefkonsulent, Konsulenthuset
2007 - Outplacementkonsulent, Hørdum HR
2004 - Job- & karrierekonsulent, JobDK
2002 - Konsulent, FORCE Technology - dk-TEKNIK
1990 - Leder, dk-TEKNIK


Bestil opkald om Outplacement

Ja tak, ring til mig

Outplacement for ledere

Outplacement