Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Få rådgivning om stress og trivsel

Bliv medlem af Lederne og få hjælp til at spotte, forebygge og håndtere stress hos dig selv og dine medarbejdere

TrivselsSparring

Med udgangspunkt i dine udfordringer

Værktøjer og guides

Til at spotte og håndtere stress

Test om du har stress

Svar på 5 simple spørgsmål

Lederne tager ansvar for stress og trivsel

Som leder vil du højst sandsynligt komme i kontakt med stress i løbet af dit arbejdsliv – enten fordi du selv eller en af dine medarbejdere oplever stresssymptomer. Som medlem af Lederne kan du få hjælp til at tage ansvar for både din egen og dine medarbejderes stress eller trivsel.

 

 • Få TrivselsSparring hos en professionel rådgiver
  Hvad enten du har brug for en forebyggende samtale om din trivsel, føler dig presset og stresset, er sygemeldt eller gerne vil forberede dig på at vende tilbage til dit lederjob, så kan vores trivselsrådgivere hjælpe dig.

 • Test om du har stress
  Find ud af om du er stresset og i så fald, hvor slemt det står til. Testen er udviklet af WHO og består af fem simple spørgsmål om, hvordan du har haft det de sidste to uger. Når du har svaret på spørgsmålene, får du med det samme en tilbagemelding på din trivsel, og hvad du kan gøre.

 •  Værktøjer – din egen trivsel
  Vi har samlet gode råd, viden og værktøjer til, hvordan du kan tage hånd om din egen trivsel. Hvad du kan gøre, hvis du føler dig stresset, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du sygemeldes eller som raskmeldt skal tilbage på jobbet.

 • Værktøjer – dine medarbejderes trivsel
  Vi klæder dig på til at tage hånd om dit teams trivsel. Hvad du kan gøre, hvis en eller flere af dine medarbejdere er stresset, og hvad du skal være opmærksom på, hvis din medarbejder sygemeldes eller er raskmeldt og skal tilbage til jobbet.

Stress og trivsel er bare ét af mange serviceområder hos Lederne. Vi hjælper dig fx også med din karriere, juridiske spidsfindigheder og øvrige udfordringer du møder på lederjobbet.


Bliv medlem - bestil et opkald

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Ja tak, ring til mig

Kan jeg blive medlem?

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.
 
Du kan blive medlem, hvis du er:
 
 • Chef og leder med eller uden personalesansvar For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
 • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.
Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.