Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

LederNetværk - en del af dit medlemskab hos Lederne

Bliv medlem og få eksklusivt adgang til over 65 netværk

Mød andre der tør gå forrest og træffe svære valg

Bred vifte af temaer

Arbejdsmiljø, strategi, projektledelse m.m.

Gratis adgang

Spar mange penge på et professionelt netværk

Bliv tungere på viden

Med et netværk står du stærkere

Få et professionelt netværk gennem Lederne

LederNetværk

Hos Lederne sætter vi ledere og ledelse på dagsordenen. Derfor har vi med LederNetværk® etableret et velorganiseret medlemsforum, hvor medlemmerne kan mødes og netværke om ledelse som et fælles og professionelt omdrejningspunkt.

Et fagligt og professionelt forum
Fælles for alle netværksgrupperne er, at samtlige deltagere er ledere i deres daglige virke, og at grupperne har ledelse som fagligt omdrejningspunkt. LederNetværk® er med andre ord din direkte vej til et fagligt forum, hvor fokus er på dit professionelle virke, og hvor du får mulighed for at:

  • Udvide dit lederperspektiv
  • Løfte dine kompetencer
  • Skabe værdifulde relationer

Hvad kræver det af mig? 
Det er meget forskelligt, hvor ofte de enkelte netværksgrupper mødes, men det mest typiske er seks til otte møder om året.

Inden du indgår i et LederNetværk®, anbefaler vi, at du gør dig nogle grundlæggende overvejelser. På den måde giver du dig selv gode forudsætninger for at bidrage til netværket og gøre det til en succes. Du kan med fordel overveje følgende:

  • Hvad er dit formål med at deltage i en netværksgruppe?
  • Hvad forventer du at få ud af at deltage?
  • Hvad vil du kunne bidrage med ?
  • Hvor ofte kan du mødes og er du villig til at investere den fornødne tid?
  • Er du åben og indstillet på at dele dine problemstillinger med andre?

Netværk - en del af dit medlemskab af Lederne 
LederNetværk er bare én af mange fordele, du får som medlem af Lederne og et godt eksempel på, hvordan vi har fokus på, at gøre hverdagen som leder lettere for dig. 

Bliv medlem i dag, netværk i morgen

Ring til os
mandag-fredag
fra kl 8:00 - 16:00 på:
32 83 32 29

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Ja tak, ring til mig

Hvorfor vælge Lederne

Altid fordelagtig pris

Det skal kunne betale sig for dig at være medlem hos os. Derfor har vi hele tiden fokus på, at du som medlem får noget for dit kontingent.

Vi er en af de billigste fagorganisationer og a-kasser på markedet – hos os koster det kun 521,33 kr. om måneden at være medlem af både organisation og a-kassen.

 

 

Vi har fokus på ledelse

Hos Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Fra vores mere end 111.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. Her står vi sammen om at sprede god ledelse og give dig de bedste forudsætninger for en succesful karriere som leder.

Professionel og personlig rådgivning

Med Lederne som sparringspartner har du altid en professionel rådgiver ved hånden, når du har brug for det. Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Vores jurister hjælper dig med kontrakter, aftaler og paragraffer, mens vores mange rådgivere rådgiver dig om alt fra trivsel og karriere til løn og ledelsesudfordringer.

Vores krav til dig

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Du kan blive medlem, hvis du er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.

Citater

Muligheden

"Muligheden for deltagelse i Ledernetværk er for mig en væsentlig årsag til at jeg fortsat er medlem af Lederne."
Martti Pedersen, Forandringsledelse i Himmerland

Positiv fornøjelse

"Det er altid en fornøjelse at være en del af gruppen, da man kan mærke, at det er folk som brænder for det og altid er positive 👌👍"
Sibel Kekec, Unge ledere i Østjylland

Så ofte som min kalender tillader

"En vigtig del af mit netværk og jeg deltager så ofte min kalender tillader det."
John Holst, Arbejdsmiljø og trivsel i Hovedstaden