Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Kort om Lederne og A-kassen LH

– Specialister i ledere og ledelse

24 timers svartid

Vi svarer her og nu

Specialiseret rådgivning

Inden for ledelse, karriere og jura

Fast lavt kontingent

521,33 kr. pr. md.

Kort om Lederne

Hos Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Fra vores mere end 100.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. 

 

Som den eneste faglige organisation og a-kasse i Danmark har vi specialiseret os i ledere og ledelse – derfor hedder vi Lederne. 

Det får du:

 
A-kasse
Organisation
Mest populære
A-kasse+Organisation
Juridisk hjælp
 
Karriererådgivning
LederSparring ®
 
LederNetværk ®
 
24-timers service
 
Mulighed for lønsikring
 
 
Dagpenge
 
Pris pr. måned
455,00 kr.
172,33 kr.
Kun 521,33 kr.

Forsikringstilbud

LederPension

Med LederPension® får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. LederPension® kan anvendes både som arbejdsmarkedspension og som privat pensionsordning. LederPension® udbydes i samarbejde med PFA, og er både for privatansatte og offentligt ansatte ledere.
• Et af markedets stærkeste pensionstilbud
• Individuel pensionsordning
• Tilpasset dine behov for opsparing og forsikring

Ledernes Helbredssikring

Ledernes Helbredssikring
Ledernes Helbredssikring er et supplement til den offentlige sygesikring og træder til, når du har behov for ekstra hjælp til hurtig behandling. Forsikringen sikrer dig adgang til hurtig undersøgelse og behandling, hvis du bliver syg eller har géner efter en ulykke. Forsikringen udbydes i samarbejde med PFA.

  • En stærk og konkurrencedygtig sundhedsforsikring
  • Få hurtigt adgang til undersøgelse og behandling
  • Børn under 21 år er automatisk dækket

Ledernes Ulykkesforsikring

Med en heltidssulykkesforsikring er du sikret, hvis du kommer ud for en ulykke, ligegyldigt om ulykken sker i arbejdstiden eller i fritiden. Forsikringen dækker i hele verden og kan tegnes, uden at du behøver at afgive helbredsoplysninger. Ledernes Ulykkesforsikring inkluderer Strakserstatning og udbydes i samarbejde med Danrisk/AIG til en meget konkurrencedygtig pris.
• Dækker i hele verden både i arbejds- og fritiden
• Tegnes uden afgivelse af helbredsoplysninger
• Inklusiv Strakserstatning

Privatforsikringer

Som medlem af Lederne kan du tegne en bred vifte af privatforsikringer med rabat. Erfaringerne viser, at du kan spare op til 30 % i forhold til de normale priser, når du samler mindst 3 forsikringer hos vores forsikringspartner Gjensidige.

  • Spar op til 30 % og få onlinerabat
  • God dækning hvis skaden skulle opstå
  • Skifter du til os, sørger vi for alt det praktiske ved flytning af dine forsikringer

Hvorfor vælge Lederne

Altid fordelagtig pris

Det skal kunne betale sig for dig at være medlem hos os. Derfor har vi hele tiden fokus på, at du som medlem får noget for dit kontingent.

Vi er en af de billigste fagorganisationer og a-kasser på markedet – hos os koster det kun 521,33 kr. om måneden at være medlem af både organisation og a-kassen.

 

Vi har fokus på ledelse

Hos Lederne får du et medlemskab, hvor service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere. Fra vores mere end 111.000 medlemmer ved vi, hvad det kræver at være en god leder, og hvad der er vigtigt for dig i dagligdagen. Her står vi sammen om at sprede god ledelse og give dig de bedste forudsætninger for en succesful karriere som leder.

Professionel og personlig rådgivning

Med Lederne som sparringspartner har du altid en professionel rådgiver ved hånden, når du har brug for det. Vi kender alt til de situationer, du som leder kan havne i, og vi ved, hvad der skal til, for at løse de konflikter og udfordringer du møder i lederjobbet. Vores jurister hjælper dig med kontrakter, aftaler og paragraffer, mens vores mange rådgivere rådgiver dig om alt fra trivsel og karriere til løn og ledelsesudfordringer.

Vores krav til dig

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Du kan blive medlem, hvis du er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.