Lederne

bringer dig videre

Vi er en faglig organisation og a-kasse for ledere, som styrker dig i din karriere og dit lederliv.

Med 109.000 medlemmer og over 120 års erfaring kender vi ledere og ledelse.

 Organisation og a-kasse for 554 kr. 
 Kompetenceudvikling og rådgivning
 Netværk og sparring for ledere
 Rabat på pension og forsikring

 

Uanset om du er ny i lederrollen, har flere års erfaring, er mellemleder eller topleder, så har vi noget at tilbyde dig. Vi forstår, at ledelse er kompleks, og at lederens udfordringer ikke kan googles væk.

Derfor er vi konstant på forkant med udviklingen, så vi kan være en aktiv spiller i at bringe god ledelse til danske arbejdspladser. Uanset hvad dit arbejdsliv byder dig, så bringer Lederne dig videre.

 

BESTIL ET OPKALD - SÅ DU KAN BLIVE MEDLEM

Eller ring til osman-fre mellem 8-16:32 83 32 29
Bestil et opkald
Gode netværksgrupper og gode arrangementer i løbet af året.
Jørn C. Tidemann, Country Sales Manager
Hurtig behandling af henvendelser. Gode tips på hjemmesiden og ikke mindst gode artikler i jeres medlemsblad.
Ane Eckermann, Projekt- og udviklingschef
I er altid tilgængelige. I tager henvendelser alvorligt. I gør alt for at hjælpe, og I er altid meget venlige og imødekommende.
Charlotte Layborn, Customer Service Manager

Et medlemskab med værdi

Vi tilbyder juridisk hjælp

Som medlem af Lederne har du et stærkt hold af advokater og juridiske konsulenter i ryggen, hvis du får brug for det. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer om alt fra kontrakter, ferieregler, sygdom og barsel til opsigelse og konkurs.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Vi udvikler dine kompetencer

At være leder og udvikle sig til en stadig bedre leder kræver vedholdende læring og kompetenceudvikling. Du kan derfor vælge mellem mere end 70 kurser og uddannelser, der alle er sammensat for at styrke dig i din lederkarriere.

Du kan deltage på alt fra korte kurser til længerevarende uddannelser, og vi afholder også løbende en lang række inspirationsmøder og konferencer.

Vi udvælger altid den mest relevante viden til vores kurser og forløb, så vi matcher dine behov for løbende lederudvikling. Derfor kan vi både hjælpe dig som nyudnævnt leder, ligesom vi har forløb, der støtter dig som erfaren leder. Vi udbyder også en lang række projektlederuddannelser med mulighed for certificering.

Se alle vores kurser og uddannelser

Vi tilbyder personlig rådgivning

Som leder møder du sikkert masser af udfordringer i din hverdag. Det kan være i forhold til lederrollen, din trivsel, eller når du skal videre i karrieren. Uanset dit behov står vi klar til at være din professionelle sparringspartner, der kan rådgive dig. Vi er den faglige organisation, der står bag dig og støtter dine kompetencer.

Vi kan blandt andet hjælpe med at afklare dine karriereønsker, sparring til hvordan du kan forhandle din løn, eller hvordan du kan øge din arbejdsglæde og trivsel. Uanset hvilken situation du står i, så sørger vi for, at du kommer videre.

Se alle vores rådgivningsområder her

Vi styrker dit netværk

Som medlem af Lederne har du adgang til en lang række netværk for ledere. Du vælger selv den eller de netværk, der passer til dig og dine behov for sparring, udvikling og inspiration.

Fælles for alle netværksgrupperne er, at samtlige deltagere er ledere i deres daglige virke, og at grupperne har ledelse som fagligt omdrejningspunkt.

Læs mere om LederNetværk® her

Vi tilbyder pension og forsikring

Foruden faglig organisation og a-kasse tilbyder Lederne også forsikring og pension skræddersyet til dig.

  • Forsikring: Vi har rådgivere, der er specialiseret i at finde den helt rette kombination af pris og dækning, så dine forsikringer passer til dine behov. Vi har en lang række privatforsikringer samt lønsikring og helbredssikring. Ønsker du at vide, hvordan vi kan hjælpe dig? Ring på 3283 3654, og få et gratis forsikringstjek.

  • Pension: Med LederPension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring. Vi har et af markedets stærkeste pensionstilbud og dækker, uanset om du er ansat i det private eller offentlige.

Læs mere om LederPension

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Vores service og ydelser er udviklet med fokus på at gøre hverdagen lettere for ledere og andre betroede medarbejdere ansat i det private såvel som det offentlige.

Vores medlemmer repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillingsbetegnelser fra et hav af forskellige brancher. Lederne er for dig, der er:

  • Chef og leder med eller uden personalesansvar - for eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.

  • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - for eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, key account manager eller teknisk rådgiver.    

  • Medejer af den virksomhed, du arbejder i - eksempelvis partner med 15 pct. ejerskab af virksomheden.

Er du i tvivl, om vi er den rette organisation for dig? Bestil et uforpligtende opkald, eller ring til os på 3283 3229.

Nuværende organisation
 
Type af medlemskab