Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Program

22. november 2017

Tivoli Congress Center

Vi stiller skarpt på, hvordan digitalisering og servicerobotter samt de muligheder, der følger med, kommer til at vende op og ned på fremtidens erhvervsliv.

 

Kom og bliv inspireret og se, hvilke krav, det kommer til at stille til dig og dit lederskab.

 

 

 

 

 

 

 

Mød blandt andet:

 • Manden, der er udvalgt til at stå i spidsen for moderniseringen af Mærsk

   

 • Kvinden bag Microsofts kursskifte og transformation

   

 • Manden der lavede en robot, der lignede en tro kopi af ham selv

   

 • HR-direktøren der ved hvad det kræver at få hjulene til at dreje rundt i en tech-virksomhed
 • Hvor:

  Tivoli Congress Center

  Pris:

  Fra 1.495 kr. + moms

  Tid:

  Kl. 09:00 - 16:00

  • 08:30 - 09:30

   Morgenmad og netværk

  • 09:30 - 09:45

   Velkomst / Svend Askær / formand for Lederne

  • 09:45 - 10:45

   Mod nye horisonter / Jim Hagemann Snabe / A.P. Møller Mærsk

  • 10:45 - 11:30

   Disrupt og digitalisér din forretning/ Simon Haldrup / Danske Bank

  • 11:30 - 12:00

   Kåring af Årets Leder 2017

  • 12:00 - 12:45

   Frokost

  • 12:45 - 13:30

   Få succes med digital transformation / Marianne Dahl Steensen / Microsoft Danmark

  • 13:30 - 14:15

   Grib fremtiden – invitér robotten indenfor / Henrik Scharfe / Fonden Autonomous

  • 14:15 - 14:45

   Kaffepause

  • 14:45 - 15:30

   Ledelse og uddannelse af fremtidens medarbejdere / Charlotte Lundblad / DXC Technology

  • 15:30 - 16:00

   Hjernen og den digitale revolution / Peter Lund Madsen

  • 16:00 - 16:10

   Afrunding og tak for i dag

  Jim Hagemann Snabe
  Jim Hagemann Snabe
  Bestyrelsesformand, A.P. Møller-Mærsk

  Mod nye horisonter – Jim fortæller om hans anderledes tilgang til ledelse i en digital verden og sit syn på den digitale revolutions muligheder og udfordringer. Hør, hvad der skal til for at gøre mere traditionelle virksomheder parate til den nye virkelighed, og hvorfor han ser den digitale teknologi som et redskab, der kan løse de fundamentale udfordringer, som samfundet står over for.  

  Jim Hagemann Snabe er en af Danmarks fremmeste erhvervsledere, når det kommer til globalisering, digitalisering og forandringsledelse. Snabes flair for teknologiske løsninger stammer i høj grad fra hans 25 år, de sidste 4,5 år som co-CEO, i tyske SAP AG – en af verdens største softwarevirksomheder. Han er adjungeret professor ved CBS og sidder i bestyrelsen hos World Economic Forum, SAP AG, Allianz, Bang & Olufsen og Siemens AG.

  Alle deltagere får på Ledelsens Dag udleveret bogen ”Dreams & Details”, som er skrevet af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle. Bogen handler om at navigere og lede i en digital verden.

  Marianne Dahl Steensen
  Marianne Dahl Steensen
  Administrerende direktør, Microsoft Danmark og Island

  Få succes med digital transformation – Med udgangspunkt i sit omfattende indblik i, hvordan store selskaber håndterer og får succes med gennemgribende forandringer, fortæller Marianne om de udfordringer danske virksomheder står overfor nu og i fremtiden. Hvilke krav stiller digitaliseringen til virksomheder og ledere, og hvordan ruster vi os til de uundgåelige forandringer? Marianne giver dig kort sagt opskriften på succes med digital transformation.

  Marianne Dahl Steensen blev i 2015 hentet til Microsoft for at stå i spidsen for en omfattende kursændring hos softwaregiganten. Hun har været med til at transformere Microsoft fra en licensbaseret forretning til at være abonnementsbaseret. Marianne har tidligere haft ledende topposter i Codan og TDC, hvor transformation og forandringsledelse også var på dagsordenen. Hun er desuden medlem af hovedbestyrelsen hos Dansk Industri, hvor hun er bestyrelsesformand for organisationens Digitaliseringspanel.

  Simon Haldrup
  Simon Haldrup
  Head of Business Development, Wealth Management Division Danske Bank

  Disrupt og digitalisér din forretning – Hør, hvordan du tilpasser din virksomhed til den nye digitale dagsorden samtidig med, at relevansen overfor kunderne bevares. Simon fortæller om tilblivelsen af MobileLife, sammensætningen af kompetencer i det succesfulde team og hvorfor det har været nødvendigt at lave arbejdsgange, der adskiller sig fra den resterende del af koncernens. Kort sagt får du et indblik i, hvordan man som virksomhed kan arbejde proaktivt med disruption.

  Simon Haldrup var indtil 1. oktober i år chef for MobileLife, Danske Banks digitale innovations satsning, som aktivt arbejder med at udfordre status quo for at ruste banken til den digitale tidsalder. Teamets fornemmeste opgave er at spotte tendenser, vende tingene på hovedet og ruske op i den traditionelle organisations måde at arbejde på for at levere bedre digitale løsninger til kunderne. Simon er uddannet robotingeniør og har arbejdet i Danske Bank siden 2005 inden for både IT, Finance og Risk.

  Henrik Scharfe
  Henrik Scharfe
  Robotentreprenør og CEO, Fonden Autonomous

  Grib fremtiden – invitér robotten indenfor – Henrik kigger i krystalkuglen og fortæller, hvad vi kan forvente os af den digitale revolution og de muligheder og udfordringer, den fører med sig. Få indblik i, hvordan du griber de nye muligheder, teknologien tilbyder, og hvordan du som leder kan være med til at implementere den nye virkelighed i din organisation på en konstruktiv måde.

  Henrik Scharfe er stifter og CEO af Fonden Autonomous, som arbejder med dyb automatisering. Han rådgiver regeringer om robot-anliggender og har været med til at stifte Aalborg U Robotics. Han er desuden kendt for robotten Geminoid-DK, der lignede en tro kopi af ham selv. Et projekt, der fik ham på Time Magazines top 100 liste over verdens mest indflydelsesrige personer.

  Charlotte Lundblad
  Charlotte Lundblad
  Global HR Director Insurance and Healthcare, DXC Technology

  Ledelse og uddannelse af fremtidens medarbejdere Charlotte fortæller, hvad du som leder kan gøre for at leve op til fremtidens forventninger og krav. Hvad kan du gøre for at tiltrække morgendagens arbejdskraft, og hvordan omsætter du potentialet hos de nuværende såvel som kommende generationer til loyale og resultatskabende medarbejdere.

  Charlotte Lundblad har stort set hele sin karriere arbejdet med HR, rekruttering og udvikling af medarbejdere. Hun ved derfor, hvad der skal til for at få hjulene til at dreje rundt i en tech-virksomhed – både ledelses- og kompetencemæssigt. Charlotte er desuden en del af regeringens digitale vækstpanel og bestyrelsesformand for Cphbusiness – Danmarks største erhvervsakademi.

  Peter Lund Madsen
  Peter Lund Madsen
  Hjerneforsker og entertainer

  Hjernen og den digitale revolution - Hvordan reagerer menneskehjernen på forandringer, kan den følge med digitaliseringen og hvordan klarer den sig i konkurrence med en programmeret robot? Peter runder dagen af med et kig på fremtiden, og hvordan vi mennesker kan forventes at tackle den digitale revolution. Skal vi fx frygte, at robotterne i bedste science fiction-stil overtager magten…

  Peter Lund Madsen alias Hjernemadsen kan skrive både læge, hjerneforsker, forfatter og entertainer på CV’et. Ligegyldig hvilken hat han har på, er det dog altid med hjernen som omdrejningspunkt. Hvad enten han står på en scene, taler i radioen eller toner frem på tv-skærmen, så er han kendt for at formidle hjernens forunderlige verden på sin helt egen og underholdende manér.

  Cecilie Beck
  Cecilie Beck
  Dagens konferencier
  Cecilie styrer løjerne, binder det hele sammen og stiller de spørgsmål ingen andre tør stille.

  Pris

  Medlem:  1.495 kr. + moms  TILMELD
  Andre: 1.695 kr. + moms TILMELD

  Afstemning om Årets Leder

  De nominerede til Årets Leder 2017

  Afstemningen til Årets Leder 2017 er nu lukket 

  Fem direktører udgør feltet, der i år dyster om Danmarks mest prestigefyldte lederpris, prisen som Årets Leder. Årets vinder indtræder i et selskab, som blandt andre tæller Nils Smedegaard-Andersen, Jørgen Vig Knudstorp, Johan Bülow og sidste års vinder, direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden.

  Vinderen afsløres på konferencen. Kom og vær med til at hylde Årets Leder 2017.

  Praktisk info

  Transport
  Tivoli Congress Center ligger 5 min. gang fra Dybbølsbro Station og 8-10 min. gang fra Hovedbanegården.

  Parkering
  Du kan parkere i parkeringskælderen under Tivoli Hotel og Congress Center. Træk en billet når du ankommer, og betal inden du skal af sted igen. Du kan enten betale i automaten i parkeringskælderen (kun kreditkort) eller ved skranken i lobbyen.


  Takster:
  Pris pr time kr. 20,-
  Pris pr døgn (over 7 timer) kr. 140,-

  Garderobe
  Der er gratis bemandet garderobe til rådighed under hele konferencen. Parkerer du i parkeringskælderen, kan du med fordel aflevere dit overtøj i garderoben, inden du fortsætter op til registreringen.

  Pris
  Medlem:  1.495 kr. + moms  TILMELD
  Andre: 1.695 kr. + moms TILMELD

  Betingelser for afmelding
  Afmelding kan ske uden omkostninger til og med onsdag d. 4. oktober 2017. Send en mail hvor du oplyser dit fakturanummer til ledelsensdag@lederne.dk, så sørger vi for, at du bliver afmeldt.

  Tilmelder du dig efter d. 4. oktober betragtes din tilmelding som bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du give din plads til fx en kollega.

   

  Sponsorer

  Sponsorer af Ledelsens Dag 17: Gjensidige, PFA Pension, Marsh

   

   

   

  Tivoli Hotel & Congress Center