Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Pris

Tilmeld dig inden den 4. oktober og spar 200 kroner på din billet.

Vi trækker de 200 kroner fra nedenstående priser. 

Medlem:  1.495 kr. + moms  TILMELD
Andre: 1.695 kr. + moms TILMELD

Program

22. november 2017

Tivoli Congress Center

Vi stiller skarpt på, hvordan digitalisering og servicerobotter samt de muligheder, der følger med, kommer til at vende op og ned på fremtidens erhvervsliv.

 

Kom og bliv inspireret og se, hvilke krav, det kommer til at stille til dig og dit lederskab.

 

 

Hvor:

Tivoli Congress Center

Pris:

Fra 1.495 kr. + moms

Tid:

Kl. 09:00 - 16:00

 • 09:30 - 09:45

  Velkomst / Svend Askær / formand for Lederne

 • 09:45 - 10:45

  Mod nye horisonter / Jim Hagemann Snabe / A.P. Møller Mærsk

 • 10:45 - 11:30

  Kommer snarest

 • 11:30 - 12:00

  Kåring af Årets Leder 2017

 • 12:00 - 12:45

  Frokost

 • 12:45 - 13:30

  Digitalisering og disruption – fast inventar på ledelsesgangen / Tonny Thierry Andersen /Danske Bank

 • 13:30 - 14:15

  Grib fremtiden – invitér robotten indenfor / Henrik Scharfe / Fonden Autonomous

 • 14:15 - 14:45

  Kaffepause

 • 14:45 - 15:30

  Ledelse og uddannelse af fremtidens medarbejdere / Charlotte Lundblad / DXC Technology

 • 15:30 - 16:00

  Hjernen og den digitale revolution / Peter Lund Madsen

 • 16:00 - 16:10

  Afrunding og tak for i dag

Tonny Thierry Andersen
Chef for Wealth Management, Danske Bank

Digitalisering og disruption – fast inventar på ledelsesgangen – Tonny giver indblik i, hvordan Danske Bank bruger disruption og digitalisering til at udvikle forretningen, organisationen og deres produkter, samt hvordan de har implementeret de 10 regler for ”Disruptionledelse” i praksis.

Tonny Thierry Andersen har ansvaret for Danske Banks særlige disruptionsenhed  Mobilelife. En udviklingsafdeling, hvis fornemmeste opgave er at spotte tendenser, vende tingene på hovedet og ruske op i den traditionelle organisations syn på verden. MobilLife udspringer af succesen med MobilePay og er Danske Banks forsøg på at være på forkant med fremtidens digitale udfordringer og bekæmpe disruption.

Henrik Scharfe
Robotentreprenør

Grib fremtiden – invitér robotten indenfor – Henrik kigger i krystalkuglen og fortæller, hvad vi kan forvente os af den digitale revolution og de muligheder og udfordringer, den fører med sig. Få indblik i, hvordan du griber de nye muligheder, teknologien tilbyder, og hvordan du som leder kan være med til at implementere den nye virkelighed i din organisation på en konstruktiv måde.

Henrik Scharfe er stifter og CEO af Fonden Autonomous, som arbejder med dyb automatisering. Han rådgiver regeringer om robot-anliggender og har været med til at stifte Aalborg U Robotics. Han er desuden kendt for robotten Geminoid-DK, der lignede en tro kopi af ham selv. Et projekt, der fik ham på Time Magazines top 100 liste over verdens mest indflydelsesrige personer.

Jim Hagemann Snabe
Bestyrelsesformand, A.P. Møller-Mærsk

Mod nye horisonter – Jim fortæller om hans anderledes tilgang til ledelse i en digital verden og sit syn på den digitale revolutions muligheder og udfordringer. Hør, hvad der skal til for at gøre mere traditionelle virksomheder parate til den nye virkelighed, og hvorfor han ser den digitale teknologi som et redskab, der kan løse de fundamentale udfordringer, som samfundet står over for.  

Jim Hagemann Snabe er en af Danmarks fremmeste erhvervsledere, når det kommer til globalisering, digitalisering og forandringsledelse. Snabes flair for teknologiske løsninger stammer i høj grad fra hans 25 år, de sidste 4,5 år som co-CEO, i tyske SAP AG – en af verdens største softwarevirksomheder. Han er adjungeret professor ved CBS og sidder i bestyrelsen hos World Economic Forum, SAP AG, Allianz, Bang & Olufsen og Siemens AG.

Alle deltagere får på Ledelsens Dag udleveret bogen ”Dreams & Details”, som er skrevet af Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle. Bogen handler om at navigere og lede i en digital verden.

Charlotte Lundblad

Ledelse og uddannelse af fremtidens medarbejdere Charlotte fortæller, hvad du som leder kan gøre for at leve op til fremtidens forventninger og krav. Hvad kan du gøre for at tiltrække morgendagens arbejdskraft, og hvordan omsætter du potentialet hos de nuværende såvel som kommende generationer til loyale og resultatskabende medarbejdere.

 

Charlotte Lundblad har stort set hele sin karriere arbejdet med HR, rekruttering og udvikling af medarbejdere. Hun ved derfor, hvad der skal til for at få hjulene til at dreje rundt i en tech-virksomhed – både ledelses- og kompetencemæssigt. Charlotte er desuden en del af regeringens digitale vækstpanel og bestyrelsesformand for Cphbusiness – Danmarks største erhvervsakademi.

Peter Lund Madsen

Hjernen og den digitale revolution Hvordan reagerer menneskehjernen på forandringer, kan den følge med digitaliseringen og hvordan klarer den sig i konkurrence med en programmeret robot? Peter runder dagen af med et kig på fremtiden, og hvordan vi mennesker kan forventes at tackle den digitale revolution. Skal vi fx frygte, at robotterne i bedste science fiction-stil overtager magten…

Peter Lund Madsen alias Hjernemadsen kan skrive både læge, hjerneforsker, forfatter og entertainer på CV’et. Ligegyldig hvilken hat han har på, er det dog altid med hjernen som omdrejningspunkt. Hvad enten han står på en scene, taler i radioen eller toner frem på tv-skærmen, så er han kendt for at formidle hjernens forunderlige verden på sin helt egen og underholdende manér.

Cecilie Beck
Cecilie styrer løjerne, binder det hele sammen og stiller de spørgsmål ingen andre tør stille.

Afstemning om Årets Leder

Hvem skal være Årets Leder 2017?

Se kan kandidaterne og stem på din favorit her på siden fra den 15. oktober.

#åretsleder2017

 

Praktisk info

Transport
Tivoli Congress Center ligger 5 gang fra Dybbølsbro Station og 8-10 min. gang fra Hovedbanegården.

Parkering
Du kan parkere i parkeringskælderen under Tivoli Hotel og Congress Center. Træk en billet når du ankommer, og betal inden du skal af sted igen. Du kan enten betale i automaten i parkeringskælderen (kun kreditkort) eller ved skranken i lobbyen.


Takster:
Pris pr time kr. 20,-
Pris pr døgn (over 7 timer) kr. 140,-

Garderobe
Der er gratis bemandet garderobe til rådighed under hele konferencen. Parkerer du i parkeringskælderen, kan du med fordel aflevere dit overtøj i garderoben, inden du fortsætter op til registreringen.

Betingelser for afmelding
Afmelding kan ske uden omkostninger til og med onsdag d. 4. oktober 2017. Send en mail hvor du oplyser dit fakturanummer til ledelsensdag@lederne.dk, så sørger vi for, at du bliver afmeldt.

Tilmelder du dig efter d. 4. oktober betragtes din tilmelding som bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du give din plads til fx en kollega.

 

 

 

Tivoli Hotel & Congress Center