Større end nogensinde LEDELSENS DAG 2020

Digital konference for alle Danmarks leder. Konferencen blev afholdt den 19. november 2020 | 09:30-12:00

Tak for i år! se eller gense hele ledelsens dag 2020 her

Ledelse som aldrig før

Når hverdagen forandres, som vi har oplevet det i 2020, har vi i den grad brug for dygtige ledere. Nogle, vi kan se op til. Nogle, vi kan stole på. Nogle, som går forrest og viser vejen. Men hvordan lever man op til den rolle som leder nu og her, hvor der er vendt op og ned på hverdags- og arbejdslivet, som vi kender det?

Den seneste tid har lært os, at det er vigtigt, vi kan tænke nyt, se muligheder i udfordringer og tilpasse os, når verden forandrer sig – ikke mindst når det handler om at gentænke bæredygtighed og bruge de nye digitale muligheder.

Derfor satte vi fokus på bæredygtig ledelse og digitalisering, da vi afholdt Ledelsens Dag 2020 for alle Danmarks ledere.

Sponsorer

  • gjensidige-logo
  • pfa-logo
  • marsh-logo

Vi sætter dagsordenen for god ledelse

Ledelse bliver stærkere, når vi er sammen om den. Derfor afholder vi hvert år Ledelsens Dag, hvor vi i fællesskab med Danmarks ledere beskæftiger os med ét enkelt spørgsmål: Hvad er god ledelse nu og her? 

God ledelse er ikke stillestående. God ledelse er dynamisk og flytter sig i takt med tiden. Lige præcis derfor inviterer vi hvert år Danmarks ledere til at sætte den nye standard for god ledelse. Med landets stærkeste ledelsesprofiler fokuserer vi på nye tendenser og aktuelle temaer. 

Ledelsens Dag skal inspirere og motivere. Den skal flytte, forny og forfine god ledelse. Til gavn for hele Danmark.