Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs mere

Få hjælp til din lønforhandling

Vi sikrer dine argumenter, når du skal forhandle

Bliv medlem og få adgang til sparring, værktøjer og statistik

Sammenlign din løn

Få adgang til Ledernes årlige lønstatistik

Download værktøjer og guides

Og få styr på argumenterne til lønsamtalen

Få personlig rådgivning

Vi guider dig mod en bedre løn

Passer din løn til dit ansvar?

Mange er af den opfattelse, at deres løn afhænger af den årlige lønforhandling. Sådan ser vi det ikke hos Lederne – lønforhandling er en løbende proces, som skal passes og plejes i løbet af året. Som medlem af Lederne stiller vi rådgivere, lønstatistik og en række praktiske værktøjer til rådighed, som hjælper dig med at få mest muligt ud af din næste lønforhandling.

Som medlem af Lederne får du:

 • Adgang til Ledernes årlige Lønstatistik
  Statistikken giver indblik i gennemsnitslønnen blandt ledere. Brug den til at få overblik over, hvor du er placeret lønmæssigt og se, om du ligger over eller under gennemsnittet. Lønstatistikken bygger på små 20.000 lederes løn og er derfor et rigtig godt værktøj til lønforhandlingen, tjek derfor altid vores seneste statistik.

 • Logbog til lønforhandling
  Ledernes Logbog er lavet for at hjælpe dig med løbende at holde styr på dine succeser og argumenter for, at du skal have mere i løn. Brug bogen som et konkret værktøj og få samtidig gode råd til at styrke din position ved næste lønforhandling. Har du fx husket at evaluere din seneste lønforhandling?

 • Værktøjer til forberedelse
  Når du skal til at forhandle, er det vigtigt at være godt forberedt. Som medlem af lederne får du adgang til en række film, hvor en række eksperter giver gode råd til din næste lønforhandling. Bliv fx klogere på, hvad en god forhandling er, og hvilke kommunikationsformer der fremmer et godt resultat.

 • Personlig lønrådgivning
  Hvad enten du skal forhandle løn til et nyt job eller skal til den årlige lønforhandling, så hjælper vores rådgivere dig med at få mest muligt ud af situationen. De hjælper dig fx med at vælge den rigtige taktik og finde de helt rigtige argumenter for, at du skal have mere i løn.

 • Løn hvis du bliver fyret
  Din løn er vigtig, men hvad gør du, hvis du mister dit job og din indkomst? Lederne tilbyder en af landets bedste og mest attraktive lønsikringer, som sikrer dig op til 90 % af din indkomst, hvis du skulle miste dit arbejde. 

Lederne – meget mere end lønrådgivning
Lønrådgivning er bare én af mange fordele, du får som medlem af Lederne og et godt eksempel på, hvordan vi har fokus på at gøre hverdagen lettere for dig, der er leder.

Bliv medlem af Lederne - vi ved, hvad du er værd!

Eller ring til os
man-fre mellem 8-16:
7874 8622

Allerede medlem?

Så ring til os på:

3283 3283
Bestil et opkald

Kan jeg blive medlem?

Vi har nogle få simple krav før, at du kan blive medlem.
Et af dem er, at du skal være funktionæransat, og så skal du arbejde som leder eller betroet medarbejder. Du behøver ikke at have personaleansvar for at blive medlem, hvis bare du har ansvar eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Du kan blive medlem, hvis du er:

 • Chef og leder med eller uden personalesansvar - For eksempel direktør, afdelingschef, souschef, butikschef, økonomichef, projektleder, værkfører, teamleder.
 • Betroet medarbejder ansat med særlig dispositionsret/ansvar - For eksempel projektansvarlig, direktionssekretær, Key Account Manager, teknisk rådgiver.

 Er du i tvivl, om du kan blive medlem, så bestil et opkald eller giv os et ring på 3283 3229.

 

Sikre din familie økonomisk med Ledernes lønsikring

Økonomisk sikkerhed for dig og din familie
Er uheldet ude, og mister du dit job, kan du få op til 18.113 kr. i dagpenge. Men er det nok til at sikre din privatøkonomi? For mange er svaret nej. Ledernes lønsikring er en ekstra forsikring af, at din families økonomi hænger sammen. Med en karensperiode på kun 30 dage, kan du sikre dig, at I ikke oplever huller i økonomien.

Få op til 40.000 kr. pr. måned + dagpenge 
Du sammensætter selv din lønsikring, så den passer til lige netop dig og din families behov. Det er således op til dig, hvor meget du vil have udbetalt (dog maks. 90 procent af din løn), hvor længe der skal gå fra du bliver ledig, til at du modtager de første penge fra forsikringen, og hvor længe udbetalingen skal fortsætte.

De 2 første måneder GRATIS - værdi op til 3.592 kr.
Vi byder dig velkommen hos Lederne ved at give dig to måneders gratis præmie på din lønsikring - uanset hvilken dækning, dækningsperiode og karensperiode du vælger - værdi på helt op til 3.592 kr.

 

85% er tilfredse

med lønsikringen